Westerhuis Kinderwinkel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Slotplantsoen 2 , 7941 LP Meppel, Drenthe

E-mail

Over Westerhuis Kinderwinkel

Bij ons vind je het allermooiste houten speelgoed voor een betaalbare prijs. Wij vertegenwoordigen de beste en mooiste merken, in ieder geval speelgoed dat uitnodigt om te spelen en ontdekken.

Voor de allerkleinsten vind je bij ons een grote sortering rammelaars en boxspeeltjes van bijvoorbeeld Haba, Selecta, Lamaze en I’m. Eerste slofjes van Bobux en vanaf februari ook de allerhipste schoentjes van Shoes me.

Als je dan baby-af bent wil je ook het lopen gaan ontdekken! Wij hebben daar stevige duwkarren voor die niet kiepen en draaien zodat de stabiliteit gegarandeerd is! Natuurlijk horen daar ook mooie blokken in. Wij hebben ze in het groot en klein, in ieder geval voor eindeloos speelplezier.

Lekker racen door het huis doe je met een loopfiets, we hebben ze blank, gekleurd of zelfs als bakfiets. Stapeltorens, vormenboxen, hamerbankjes, puzzels, kralenbogen en voor als je dan toch al kan lopen, hebben we ook duw en trekfiguren.

Voor de jongens hebben we de mooiste auto’s en garages, bijvoorbeeld van Plantoys, treinbanen van Brio en Mentari en ridders van Papo, Schleich en Bullyland met bijpassende kastelen van bijvoorbeeld Pintoy, Allehand en Papo.

Voor de meiden mooie poppen van Sigikid en Corolle en bijbehorende poppenwagens, bedjes en stoelen. Leuke kookspulletjes en betaalbare fornuisjes. Allemaal net echt!

Voor de muzikale koter hebben wij een ruime sortering muziekinstrumenten, van trommels tot aan gitaren en van sambabal tot aan tamboerijn.

Het ontbreekt bij ons ook niet aan spellen, Haba-blikjes of een groot avonturenspel, je vindt ze bij ons. Kom eens kijken want er is keus genoeg. Onze Haba en Selecta spellen blinken uit door de afwerking, mooie stevige bordspellen en veelal prachtig afgewerkte pionnen en andere asscoires van hout.

Voor lieve feeën en mooie prinsessen hebben wij prachtige jurken en diademen.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Toy Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Westerhuis Kinderwinkel in Slotplantsoen 2, Meppel Drenthe 7941 LP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Meppel Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meppel Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Meppel Drenthe, 7941 LP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3677150]