Direkt Vastgoed en Verzekeringen / RegioBank

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weerdingerkanaal ZZ 156 A , 7831 AK Nieuw-Weerdinge, Drenthe
Emmen, Zuidoost- Drenthe

E-mail

Over Direkt Vastgoed en Verzekeringen / RegioBank

Direkt Vastgoed & Verzekeringen is een jong regionaal werkend onafhankelijk bedrijf dat adviseert in verzekeringen, financiële dienstverlening en bancaire producten. Wij werken samen met een groot aantal banken en verzekeraars en zijn gespecialiseerd in het leveren van een totaal advies voor de particuliere en de zakelijke markt.

Al sinds 1996 is Direkt Vastgoed & Verzekeringen een gevestigde naam in
Nieuw-Weerdinge en omgeving. Gedurende deze periode hebben wij met veel genoegen en grote inzet de hypotheken, pensioenen en verzekeringen van onze gewaardeerde relaties mogen verzorgen.
Mede dankzij de positieve mond tot mond reclame die u, als relatie van Direkt Vastgoed & Verzekeringen, voor ons gemaakt heeft, zijn wij in al die jaren enorm gegroeid. Sinds begin 1998 zijn wij gevestigd aan het Weerdingerkanaal z.z. 156a te Nieuw-Weerdinge.

Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) is bedoeld om u, als consument, één loket te bieden voor de beslechting van (dreigende) conflicten met financiële dienstverleners en voor informatie over financiële zaken. U kunt hierbij denken aan de productgroepen beleggingen, verzekeringen, hypotheken, kredieten, overige bankproducten en gemengde producten.
U kunt altijd naar de rechter gaan in geval van een conflict, maar de binnen Kifid werkzame Ombudsman en Geschillencommissie kunnen u een alternatief bieden: in een relatief kort tijdsbestek (procederen kost vaak jaren) wordt in overleg met de betrokken financiële dienstverlener getracht een oplossing te vinden of wordt geoordeeld over de kwestie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Insurance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Direkt Vastgoed en Verzekeringen / RegioBank in Weerdingerkanaal ZZ 156 A, Nieuw-Weerdinge Drenthe 7831 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nieuw-Weerdinge Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuw-Weerdinge Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuw-Weerdinge Drenthe, 7831 AK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826970]