Huzen doorsteek schutting

Door: Huzen Omheiningen  04-01-2012
Trefwoorden: Hout, Levering, Schutting

Huzen-doorsteek-schutting
HDS Schuttingen zijn bijna zo oud als de wereld, al vele jaren worden schuttingen gebruikt voor diverse doeleinden maar de belangrijkste is de afscheiding en de privacy die het je biedt.
Bij Huzen weten ze als geen ander waar zo’n schutting aan moet voldoen, namelijk duurzaam, stevig, geringe hoeveelheid wind doorlatend en niet te vergeten een ruime vorm van privacy die het moet bieden. Met deze ingrediënten is gewerkt bij het ontwikkelen van een nieuwe schutting, daaruit is ontstaan de Huzen-doorsteek-schutting.
Een bijzondere degelijke schutting met een uiterst fraaie vormgeving.
De schutting kent vele voordelen. Naast het bovengenoemde is de schutting ook zeer eenvoudig te monteren.
De schutting beschikt over palen van maar liefst 9x9 cm terwijl door het integreren van de planken de schutting de minimale dikte behoudt van 9 cm. De planken zijn 16 mm dik en ook deze dragen door hun niet geringe afmeting bij aan de duurzaamheid. Daarnaast wordt het hout behandeld met celfix verduurzaming, één van de meest duurzame op het gebied van tuinhout dat in Nederland onder KOMO Keur wordt uitgevoerd. Kortom kunnen we stellen dat wij over een prachtig product beschikken waarmee wij u als klant op een uitmuntende wijze kunnen bedienen. Zowel in complete montage als ook in een doe-het-zelf bouwpakket, dat wij uiteraard bij u thuis kunnen bezorgen.

Graag zijn wij u van dienst met de Huzen-doorsteek-schutting.
 
Doe het zelf pakket 180 hoog 37,50 per meter, 

Doe het zelf pakket 200 hoog 42,50 per meter, afgehaald vanaf Geesbrug.

Trefwoorden: Afrasteringen, Hout, Levering, Schutting

Andere producten en diensten van Huzen Omheiningen

04-01-2012

Carboleum/Carbolineum

  omheining verbleekt!! Het middel om uw houtenomheining op te knappen. Beste vervanger van Carboleum. Carom bruin/groen Carom is een


doorsteek omheining rond van Huzen Omheiningen thumbnail
04-01-2012

doorsteek omheining rond

Stevige omheining geschikt voor weide afrastering, als ook voor rijbak/ paardenbak. Al vanaf 12,50 per meter incl. btw.


doorsteekomheining van Huzen Omheiningen thumbnail
06-07-2011

doorsteekomheining

 Bij Huzen Omheiningen weten ze als geen ander hoe een omheining vakkundig te plaatsen. Door de jarenlange ervaring die is opgebouwd en het perfect uitgeruste montageteam met de daarbij behorend montage materialen en machines is Huzen Omheining als geen ander in staat voor u als klant een ongekende kwaliteit te leveren. Uit onderzoeken is dan ook gebleken dat Huzen Omheiningen een klantentevredenheid score van maar liefst 98% heeft. Op het onderdeel montage ligt de score zelfs nog iets hoge