Evenementenwijzer Vraagaagje gaat landelijk.

Evenementenwijzer Vraagaagje gaat landelijk. van Vraagaagje, Evenementenwijzer

Door: Vraagaagje, Evenementenwijzer  13-10-2008
Trefwoorden: Evenementen, Activiteiten, Cocoonen

VraagAagje is in februari gestart om de evenementen in de provincie Drenthe in kaart te brengen met natuurlijk hulp van verschillende organisatoren van evenementen. Dit is zo’n succes geworden dat er is besloten om landelijk te gaan.

VraagAagje richt zich niet alleen op de grote landelijk bekende activiteiten, juist de kleine activiteiten zijn belangrijk. Steeds meer mensen willen wel een dagje weg, maar ook de economie heeft een weerslag op het recreatiegedrag van de Nederlander. Een dagje weg is vaak in de buurt van de woonplaats in verband met benzineprijzen en ook de entreeprijzen moeten natuurlijk het liefst gratis zijn. Cocoonen wordt steeds meer een trend. Cocoonen is het terugtrekken in de eigen veilige omgeving. Dit is niet iets van de laatste tijd; stress, 11 september, criminaliteit etc. zijn allemaal factoren waarom mensen steeds meer de veiligheid van hun eigen huis en omgeving opzoeken.

De evenementenwijzer hoopt een breed aanbod van verschillende activiteiten, groot en klein, te kunnen neerzetten samen met de organisatoren.

Trefwoorden: Activiteiten, Cocoonen, Evenementen,

Contact Vraagaagje, Evenementenwijzer

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share