ZIMA Dier en Homeopathie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Joh Poststraat 39 , 7918 AB Nieuwlande, Drenthe

E-mail

Over ZIMA Dier en Homeopathie

ZIMA Dier en Homopathie is een homeopathie praktijk voor dieren, gevestigd in Nieuwlande, een klein dorpje in het noorden van Nederland op de grens van Drenthe en Overijssel, op gelijke afstand van Hoogeveen, Emmen, Coevorden en Hardenberg.
Gezonde dieren zijn dieren die letterlijk en figuurlijk, zowel mentaal als fysiek, lekker in hun vel zitten. Zieke dieren zijn uit balans en als het evenwicht in het lichaam verstoord raakt kunnen er klachten en ziekten ontstaan.
Homeopathie is een natuurgeneeswijze die werkt op het zelfherstellend vermogen van het dier en is een uitstekende behandelvorm voor zowel acute als chronische klachten. In de behandeling wordt samen met de eigenaar gekeken naar het gehele dier, zijn geschiedenis en karakter om zo te komen tot een behandeling op de oorzaak van de klacht of ziekte.
Daarnaast ben ik gecertificeerd voedingsconsulent voor dieren en kunt u bij mij terecht voor begeleiding van de gezonde opgroei van uw jonge dier, begeleiding van uw oude(re) dier om hem zo lang mogelijk gezond te houden, behandeling van gedragsklachten en vaccinatie begeleiding en ontstoring.
Ik werk waar nodig samen met een gedragstherapeut, osteopaat en dierenarts.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/ZIMAdierenhomeopathie/

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ZIMA Dier en Homeopathie in Joh Poststraat 39, Nieuwlande Drenthe 7918 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nieuwlande Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwlande Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwlande Drenthe, 7918 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226449]