KeukenService Wilco Klunder

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Drostenraai 59 A , 7914 RV Noordscheschut, Drenthe
Hoogeveen, Zuidwest- Drenthe

E-mail

Over KeukenService Wilco Klunder

Voor alle veranderingen aan u keuken bent u bij Keukenservice Wilco Klunder aan het juiste adres. Of het nu gaat om een nieuw aanrechtblad, andere inbouwapparatuur, nieuwe frontjes, het overspuiten van bestaande fronten of het vervangen van welk onderdeel dan ook.
Wij komen GRATIS bij u langs, luisteren naar uw wensen, kijken wat de mogelijkheden zijn, en maken dan terplekke een offerte voor u. Zodat u gelijk weet wat een eventuele renovatie of vervanging kost.

Wilco Klunder is uw adviseur en monteur.
Specialist in keukenrenovaties: Alle merken keukens kunnen gerenoveerd worden!

Reno Stairs® Traprenovatie Wilco Klunder
Er is iets nieuws voor uw trap…
Uw trap bekleden met Reno Stairs® overzettreden van écht hout is dé nieuwe manier om uw interieur te verfraaien. Met Reno Stairs® beschikt u over het product om uw trap oud, lelijk of versleten om te toveren in een trap met allure.

De Reno Stairs® overzettreden zijn bestemd voor zowel open als dichte trappen, recht of met een draai. De treden zijn gemaakt uit hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen.
Door de eenvoud van het systeem is het voor de doe-het-zelver mogelijk om de treden zelf te monteren, maar u kunt de montage natuurlijk ook door vakmensen laten uitvoeren.

Ideaal voor nieuwbouw
In nieuwe huur- of koopwoningen is de trap meestal van vurenhout, voorzien van een witte grondverf… klaar om bekleed worden met prachtige Reno Stairs® overzettreden, …dus Reno Stairs® overzettreden zijn bij uitstek ideaal om de trap in uw nieuwbouwwoning mee te bekleden!
De keuze voor Reno Stairs® overzettreden is dé keuze voor een schitterende trap én jarenlang plezier. Een trap bekleden met Reno Stairs®is een goede investering en behoeft nooit meer opnieuw te worden bekleed! Dit is met vloerbedekking of welke andere oplossing dan ook, een heel ander verhaal.

Reno Stairs biedt u een hoogwaardig product dat niet alleen erg mooi, maar ook betaalbaar is! Gemiddeld liggen de prijzen zelfs ca.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Noordscheschut Drenthe

Is KeukenService Wilco Klunder in Drostenraai 59 A, Noordscheschut Drenthe 7914 RV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Noordscheschut Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Noordscheschut Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Noordscheschut Drenthe, 7914 RV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827417]