Bospaviljoen de Norgerberg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Langeloerweg 63 , 9331 VA Norg, Drenthe
Noordenveld

E-mail

Over Bospaviljoen de Norgerberg

Te midden van de mooiste bossen van Norg ligt Bospaviljoen de Norgerberg. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. In het Bospaviljoen combineren wij kwaliteit met een ongedwongen, informele sfeer.

Dankzij de ruime parkeergelegenheid is Bospaviljoen de Norgerberg het ideale startpunt voor uw wandeling, speurtocht of fietsritje. Om daarna natuurlijk lekker te genieten van een hapje en een drankje op het zonnige terras of bij de warme kachel.

Voor speciale gelegenheden bieden wij diverse arrangementen aan. Bijvoorbeeld een High Tea of een buffet. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/bospaviljoen

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bospaviljoen de Norgerberg in Langeloerweg 63, Norg Drenthe 9331 VA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Norg Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Norg Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Norg Drenthe, 9331 VA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817545]