mijn stekje

Afdrukken

Is mijn stekje incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: oosterduinen d 58 , 9331WE Norg, Drenthe
Noordenveld

E-mail

Over mijn stekje

kwalitatief trendy steigerhoutenmeubels

Wij zijn een groep meubelmakers die voor U, kwalitatief mooie stijlvolle trendy binnen en buiten meubels maken. Wij maken steigerhoutenmeubels en meubels van lariks hout/Douglas hout, door het grove hout krijgen uw meubels een robuuste landelijke uitstraling , of een stoere look. Steigerhoutenmeubels of meubels van larikshout/ Douglashout zijn goed te combineren met ieder interieur.
Steigerhoutenmeubels, en meubels van larikshout/ Douglas hout.

Wij maken steigerhoutenmeubels en meubels van larikshout/Douglas hout dat doen we voor particulieren en bedrijven, ook maken we houten decoratie voor in en om het huis. Dit doen we in opdracht van onze klanten, ook kunt u ons vinden op braderieën, rommelmarkten, en beurzen.Recycling.

Wij doen ook aan recycling, als U een meubelstuk wilt hebben van pallethout kan dat ook deze worden uit oude pallets gemaakt, als u oude steigerhoutenmeubels heeft kunnen wij deze of repareren of het hout gebruiken voor nieuwe meubels .ook deze meubels zijn stijlvolle, kwalitatief en trendy. ook de oude lariks houten schutting planken kunt U nog hele mooie stijlvolle meubels van maken.OP locatie.

Het kan voor komen dat U iets wilt laten maken door ons wat niet in de werk plaats gemaakt kan worden dan komen we dat op locatie doen. U moet hier bij denken aan, schuttingen plaatsen pergola’s, prieeltjes, ook schuren wij houten (vakantie) huizen en voorzien we ze van nieuwe olie zo dat uw (vakantie) huis er weer jaren tegen kan. Ander schilderwerk kan in overleg.Heeft u een vraag of als u ergens een meubelstuk heeft zien staan of u heeft een foto of u wilt een meubelstuk laten maken naar uw eigen idee, Dan kunt u bij ons altijd een gratis offerte laten maken. Dit kunt u doen onder het kopje CONTACT wij nemen dan zo snel mogelijk contact met U opwij gaan iedere uitdaging aan, met als resultaat, U een tevreden klant.

Laat u verrassen door de kwaliteit en de prijs

Kaart

Andere diensten in de buurt van Norg Drenthe

Is mijn stekje in oosterduinen d 58, Norg Drenthe 9331WE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Norg Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Norg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Norg Drenthe, 9331WE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229330]