Buitenhaard

Buitenhaard van Kachelparadijs Orvelte

Door: Kachelparadijs Orvelte  23-08-2011
Trefwoorden: Haarden, Buitenhaard, Haarden en kachels

Houdt u ervan tot s avonds laat in uw tuin te zitten? Dan is een buitenhaard ideaal, want deze verspreidt een heerlijke warmte om u heen. Zo kunt u iedere avond genieten van de gezonde buitenlucht én een gezellige sfeer. En wilt u het maximale halen uit uw buitenhaard, neem er dan één die geschikt is om te barbecuen. Met een buitenhaard kunt u bovendien op een veilige en betrouwbare manier een vuurtje stoken in uw tuin.

Buitenhaarden worden gemaakt van RVS, beton, steen, gietijzer of een combinatie van deze elementen. De kwaliteit van buitenhaarden varieert enorm, afhankelijk van de duurzaamheid en dikte van het materiaal dat gebruikt is. Sommige buitenhaarden kunnen het hele jaar door buiten blijven staan, maar voor de meeste buitenhaarden geldt wel dat het de levensduur ten goede komt als ze in de winter binnen gezet worden.

Trefwoorden: Buitenhaard, Haarden, Haarden en kachels, Kachels en haarden

Andere producten en diensten van Kachelparadijs Orvelte

23-08-2011

Elektrische haard

De laatste jaren zijn elektrische haarden sterk in opkomst. De moderne typen geven een zeer levendig en levensecht "vlammenspel" en


Gashaard van Kachelparadijs Orvelte thumbnail
23-08-2011

Gashaard

Steeds meer mensen kiezen vanwege het gebruiksgemak en comfort voor een gashaard. U bespaart uzelf het verslepen van hout en


Diensten van Kachelparadijs Orvelte thumbnail
23-08-2011

Diensten

't Stokertje heeft niet alleen een overweldigend aanbod kachels, haarden, schouwen en rookkanalen, maar biedt ook uitgebreide service en diensten.


Houtkachel van Kachelparadijs Orvelte thumbnail
23-08-2011

Houtkachel

De Anyfire Beaufort S, stoer en robuust! De Beaufort S heeft een tijdloos design en past in elk interieur van