Gashaard

Gashaard van Kachelparadijs Orvelte

Door: Kachelparadijs Orvelte  23-08-2011
Trefwoorden: Haarden, Gashaard, Haarden en kachels

Steeds meer mensen kiezen vanwege het gebruiksgemak en comfort voor een gashaard.
U bespaart uzelf het verslepen van hout en het verwijderen van as, iets wat u bij een houtkachel wel geregeld moet doen.
Met één simpele druk op de knop zet u uw gashaard aan en met dezelfde eenvoudige handeling kunt u deze ook weer uitzetten.
Het vlammenspel van de moderne gashaarden is nauwelijks meer van houtgestookte vlammen te onderscheiden.Zeker wanneer u de kachel voorziet van imitatieblokken, imitatiekooltjes en imitatiedennenappels is de illusie van een echt houtvuur compleet.U heeft met een gashaard dan wel niet de geur en het geluid, maar wel de sfeer en de warmte van een houtkachel.Daarnaast is een gashaard veel eenvoudiger te bedienen. Aansteken, harder of zachter zetten en weer uitdoen zijn handelingen die even gemakkelijk en snel gaan als bijvoorbeeld de televisie aan- of uitzetten.Dat maakt dat u heel flexibel bent: even een uurtje voor de gezelligheid de kachel aanzetten is in een handomdraai gebeurt.Daarnaast heeft een gashaard de prettige bijkomstigheid dat hij heel veilig is: even weglopen is geen probleem en de risico s van een nog smeulend vuur terwijl u al naar bed bent zijn ook niet aanwezig.

De Stokertje bedrijven zijn gespecialiseerd in de installatie van diverse gashaarden. Al onze installatieteams zijn tevens gediplomeerd installateur.

Trefwoorden: Gashaard, Haarden, Haarden en kachels

Andere producten en diensten van Kachelparadijs Orvelte

Buitenhaard van Kachelparadijs Orvelte thumbnail
23-08-2011

Buitenhaard

Houdt u ervan tot s avonds laat in uw tuin te zitten? Dan is een buitenhaard ideaal, want deze verspreidt


23-08-2011

Elektrische haard

De laatste jaren zijn elektrische haarden sterk in opkomst. De moderne typen geven een zeer levendig en levensecht "vlammenspel" en


Diensten van Kachelparadijs Orvelte thumbnail
23-08-2011

Diensten

't Stokertje heeft niet alleen een overweldigend aanbod kachels, haarden, schouwen en rookkanalen, maar biedt ook uitgebreide service en diensten.


Houtkachel van Kachelparadijs Orvelte thumbnail
23-08-2011

Houtkachel

De Anyfire Beaufort S, stoer en robuust! De Beaufort S heeft een tijdloos design en past in elk interieur van