Blide BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Berkenlaan 65 , 9321 GV Peize, Drenthe
Noordenveld

E-mail

Over Blide BV

blide b.v.: een heldere kijk op mens en werk
Wat we doen, hebben we zelf beproefd. We zijn professionals én ervaringsdeskundigen. We vinden het bovendien altijd fijn om te werken met wat er wél is: de middelen, de mensen, het weer.

Onze organisatie fungeert als paraplu voor een geselecteerd gezelschap van Blide professionals: we stellen altijd onze beste spelers ter zake op, voor een mooie prijs. Ons doel: méér dan tevreden klanten. Daarom bieden we ook de Blide onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie. Een kennismakingsgesprek is bij ons écht gratis en ook écht vrijblijvend. Want alleen als we het over en weer helemaal zien zitten, kan er iets moois ontstaan.

U kunt bij ons terecht op afspraak op bijna elk gewenst moment. En wilt u zomaar binnenlopen? Dat kan elke vrijdagmiddag van de even week tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Snuffelen aan wat we bieden is ook altijd bespreekbaar. Neem even contact op en schuif aan bij een workshop.

de Blide professionals
Ontmoet hier de enthousiaste medewerkers en coaches van de Blide. Iedere blidewerker heeft zijn of haar eigen specialisme. En dan zijn er nog de ingevlogen bliders: mensen van buiten blide die we kunnen inzetten op hun specifieke kracht.

visie van blide
Visie is voor ons binnen blide een doorkijkje naar de lange termijn. Dus verder dan de neus lang is: duurzame oplossingen en vooral geen kortetermijnpolitiek. Als wij onze opdrachtgevers blijvend blij maken, dan blijven we zelf ook blide

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/blide-bv-230660880304081/

Categorieën: Life Coaching

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Blide BV in Berkenlaan 65, Peize Drenthe 9321 GV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Peize Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Peize Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Peize Drenthe, 9321 GV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3734441]