Manfred Loohuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Havenstraat 4 , 9321 DA Peize, Drenthe
Noordenveld

E-mail

Over Manfred Loohuis

Manfred Loohuis voorheen Wim Dijkman in Peize - Drenthe heeft ruim 30 jaar ervaring in de verkoop van kunststof ramen en deuren en tal van andere producten. Wij zijn leverancier van de kunststof en aluminium producten van het hoogwaardige merk WERU en zijn Top-dealer van WEINOR voor zonwering,overkappingen, veranda's, glazen schuifwanden en complete tuinkamers, KERALIT gevelpanelen, glazen windschermen met houten palen of volglas, Weru kunststof en aluminium garagedeuren en prefab dakkapellen. Maar wij doen meer dan alleen verkopen. Wij geven een gedegen advies, gratis offerte en verzorgen in geheel eigen beheer de montage, inbouw en afwerking.

Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het renoveren van ramen en deuren. Met onze kwaliteitsproducten en professionele werkwijze genieten wij een uitstekende reputatie. Dit blijkt onder meer uit het groot aantal opdrachten dat wij krijgen via ‘mond tot mond’ reclame. Kom gerust langs in onze showroom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Shades & Blinds

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Peize Drenthe

Is Manfred Loohuis in Havenstraat 4, Peize Drenthe 9321 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Peize Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Peize Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Peize Drenthe, 9321 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820316]