Advocatenkantoor Strix

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mensingheweg 9 , 9301 KA Roden, Drenthe

E-mail

Over Advocatenkantoor Strix

Praktisch en persoonlijk

Strix Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Groningen en Roden. Wij zijn er voor zowel zakelijke als particuliere klanten en hebben ervaring op vele rechtsgebieden. Deskundigheid, betrokkenheid, kwaliteit en efficiëntie staan bij ons centraal.

Ons kantoor kenmerkt zich door een praktische en persoonlijke aanpak. Wij hebben oog voor de mensen achter de zaak en bieden naast juridische bijstand ook juridisch advies. We weten wat er speelt in de regio en werken veel voor lokale ondernemers. Ook mediation maakt deel uit van onze rechtspraktijk.

Strix Advocaten streeft er naar om goede kwaliteit te leveren tegen een reële prijs. Ook als u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt, zetten wij ons voor u in. Onze advocaten staan klaar om u persoonlijk bij te staan en uw belangen te behartigen.

Heeft u weinig tijd? Wij komen graag bij u langs!

Wij houden wekelijks een inloopspreekuren op onze kantoren in Groningen en Roden.

Wij declareren op basis van een vooraf afgesproken uurtarief. Dus geen verrassingen achteraf.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Advocatenkantoor Strix in Mensingheweg 9, Roden Drenthe 9301 KA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Roden Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roden Drenthe, 9301 KA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823598]