Gevel en Huis BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Westeresch 5 , 9301 ZW Roden, Drenthe

E-mail

Over Gevel en Huis BV

Gevel & Huis, biedt hoogwaardige kwalitatieve producten, welke ook vakkundig worden gemonteerd. Wij bieden luxe terras/ tuin kamers, geïsoleerd of ongeïsoleerd systeem, in elke gewenste RAL kleur te verkrijgen, tevens met een uniek schuifbaar dak. Ook uitvoerbaar in terrasoverkappingen en carports.
Gevel bekleding van het merk: Keralit, wordt veelzijdig toegepast voor de gevels, vaak in combinatie met kunststof kozijnen, wat een prachtig geheel wordt, deze zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen.
Zonwering in verschillende uitvoeringen/ types te verkrijgen, handmatig of elektrisch met vele mogelijkheden. Zonwering op maat gemaakt in gewenste RAL kleur voor: markiezen, knikarmen, rolluiken, screens (ook windvaste uitvoering), uitvalschermen.
Vliegen en pollen buiten de deur houden, kan met horren, leverbaar voor hout, kunststof en aluminium kozijnen. Voor deuren leveren wij de zgn. Plissé deur.
Houten massieve binnen- en buitendeuren, van Weekamp, verschillende uitvoering te verkrijgen, ook zeer exclusieve voordeuren.
Dakkapellen, op maat gemaakt in verschillende uitvoeringen en materialen, in 1 dag geplaatst.
Tevens zijn wij leveracier van hoogwaardige kunststofkzoijnen, van Nederlands fabricaat"ALKUPLUS", welke zeer vakkundig worden gemonteerd, volgens de richtlijnen van het VKG.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Shades & Blinds

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Roden Drenthe

Is Gevel en Huis BV in Westeresch 5, Roden Drenthe 9301 ZW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Roden Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roden Drenthe, 9301 ZW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817672]