Quarts Tegels & Natuursteen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kanaalstraat 41 , 9301 LR Roden, Drenthe

E-mail

Over Quarts Tegels & Natuursteen

Quarts Tegels & Natuursteen is gespecialiseerd in allerlei soorten tegels, zoals vloertegels, wandtegels, natuursteen. Door de ervaring en contacten op het gebied van tegels, verzekeren wij u dat wij de tegels leveren tegen de scherpste prijs.Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht.We hebben een uitgebreide showroom met sanitaire opstellingen.

Daarnaast kunnen wij u goed adviseren over onderhoud en verwerking van de tegels. Voor een nog langere levensduur is het namelijk van belang dat u uw tegels goed onderhoudt. Sommige tegels hebben meer onderhoud nodig dan het andere. De ene tegel is makkelijker te leggen dan het andere.

De afgelopen jaren hebben wij een selectie gemaakt van de topmerken. De showroom (beneden en boven) bestaat dan ook voornamelijk uit een groot aantal tegels(voorbeeld vloeren) van alle topmerken uit zowel binnenland als buitenland. Alle topmerken zijn leverbaar door Quarts Tegels en Natuursteen te Roden.

Kaart

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Quarts Tegels & Natuursteen in Kanaalstraat 41, Roden Drenthe 9301 LR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Roden Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roden Drenthe, 9301 LR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3695677]