PGB Begeleiding

Door: Training- en adviesbureau Kuipers en Houtman  14-06-2011
Trefwoorden: Kinderen, Jongeren, Pgb

Een veel voorkomend probleem is dat u als ouder de rol krijgt van hulpverlener in plaats van de rol van ouder. Het is erg lastig om deze rol niet te willen nemen of om deze weer los te laten. Het gaat per slot van rekening wel om uw kind.

Wij bieden ondersteuning en hulp bij u thuis. De ondersteuning kan op verschillende manieren nodig zijn. Zo kan het zijn dat uw kind bang is om contact met anderen te maken. Wij kunnen u helpen, door samen met uw kind stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat het makkelijker voor hem wordt om contact te maken. Dit door middel van een training, spelletjes of oefeningen.

Een ander voorbeeld is dat uw kind moet leren om met het openbaar vervoer te kunnen reizen. Wij zullen dit dan van u overnemen en het samen met uw kind ondernemen. Wij nemen voor u de rol van hulpverlener over, zodat u weer ouder kunt zijn.

Trefwoorden: Begeleidingsweekend, Jongeren, Kinderen, Opvoedingsproblemen, Pgb, pgb begeleiding,

Contact Training- en adviesbureau Kuipers en Houtman

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Training- en adviesbureau Kuipers en Houtman

14-06-2011

Training/ voorlichting

Training- en Adviesbureau Kuipers en Houtman verzorgen verschillende trainingen en voorlichting. De trainingen/voorlichting worden geheel door ons op maat gemaakt


14-06-2011

Begeleidingsweekend

Wij vinden het belangrijk dat de weekenden niet alleen gezellig zijn, maar dat er ook leerpunten zijn. We maken gebruik van


14-06-2011

Rots en Water training

Wij geven ook Rots en Water trainingen. Deze trainingen geven wij met name in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.