Voetbal-feestje - Boek je eigen feestje!

Afdrukken

Is Voetbal-feestje - Boek je eigen feestje! incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Norgerweg 2 , 9301JM Roden, Drenthe

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Voetbal-feestje - Boek je eigen feestje!

Voor de voetballiefhebbers …
Geef een Voetbal Feestje!
Voetbal-feestje biedt een geheel verzorgde middag voor de jarige. Als u eens wat anders wilt dan het zwembad of de dierentuin dan is voetbal-feestje wellicht iets voor u. Een leuke voetbaltraining aangepast aan ieders niveau.

U heeft de keuze om het voetbal-feestje op een woensdagmiddag (trainer Sander) of op een vrijdagmiddag (trainer Robin) te doen. Er is ook een keuze om een gezonde of ongezonde snack in de pauze te nuttigen door de jarige en zijn vriendjes/vriendinnetjes. Na afloop krijgen de kinderen nog wat lekkers mee naar huis, ook hier kan gekozen worden voor gezond of ongezond.

Het is ook mogelijk om voor de training de cadeaus uit te pakken, maar dat mag u ook zelf bijvoorbeeld thuis al doen. Als u wel cadeaus wilt uitpakken voor de training dan kunt u dit bij de boeking aangeven.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Roden Drenthe

Is Voetbal-feestje - Boek je eigen feestje! in Norgerweg 2, Roden Drenthe 9301JM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Roden Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roden Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roden Drenthe, 9301JM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776535]