Dierenkliniek De Roldertoren

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 3 , 9451 BA Rolde, Drenthe
Aa en Hunze

E-mail

Over Dierenkliniek De Roldertoren

In onze praktijk voor gezelschapsdieren werken wij uitsluitend volgens afspraak. Dit kan iedere werkdag of op maandag-dinsdag-of woensdagavond,ook op zaterdagmorgen zijn wij geopend. Er is bij ons volop parkeergelegenheid.

U kunt bij ons terecht voor diverse diergeneeskundige handelingen zoals: operatieve ingrepen waaronder sterilisaties, castraties, knieoperaties, maagtorsies, keizersnedes en natuurlijk de verwijdering van tumoren.
Wij beschikken over gasanesthesie. U kunt dus voor ingrepen onder narcose uw kortschedelige rassen met een gerust hart aan ons overlaten.

Digitale röntgen is in onze praktijk aanwezig. Haarscherp beeld en ook zeer geschikt voor officiële HD en ED foto's, waar wij een licentie voor hebben.

Gebitsbehandelingen en advies hierover is een belangrijk aspect in de behandeling van uw huisdier.De tandzorg is en blijft een groot aandachtspunt!
Laboratoriumonderzoeken zoals bloed-,urine- en faecesonderzoek worden in onze kliniek uitgevoerd. Voor nader onderzoek sturen wij materiaal op naar gecertificeerde laboratoria.

Voedingsadvies van gediplomeerde voedingsconsulenten worden in samenspraak met de dierenarts gegeven. Zoals advies op gebied van o.a. artrose, afvallen, urinewegen etc.

Gedragsproblemen kunnen uitvoerig worden behandeld .

Puppyparty's, waarbij de praktijk de nieuwe pup met eigenaar een avondvullend programma aanbiedt met veel voorlichting en de pup goed gesocialiseerd wordt in de kliniek.

Uiteraard leveren wij preventieve en curatieve gezondheidszorg zoals de inentingen met de grootst mogelijke aandacht voor uw honden, katten, konijnen, cavia's ,fretten en andere huisdieren.

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar,waarbij samengewerkt wordt met omliggende praktijken.Voor spoedgevallen kunt u dus altijd bij ons of de collega terecht!

.

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek De Roldertoren in Hoofdstraat 3, Rolde Drenthe 9451 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Honden diensten in Rolde Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rolde Honden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rolde Drenthe, 9451 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825014]