INHOUT

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Asserstraat 59 , 9451 TA Rolde, Drenthe
Aa en Hunze

E-mail

Over INHOUT

INHOUT combineert de specialisaties van interieurarchitectuur en meubelproductie. INHOUT is een meubelmakerij die al 30 jaar een begrip is in de noordelijke provincies en daarbuiten.

INHOUT ontwerpt en produceert tafels, kasten, woning interieurs, keukens en kantoor inrichtingen. Dit alles op maat en precies zoals u het wilt. Voor onze meubelmakers geldt maatwerk als de standaard.

Zoekt u iets bijzonders en stelt u hoge eisen aan de kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de productie van de meubelen werken wij met meerdere houtsoorten zoals eiken, noten, iepen, kersen en beukenhout en diverse soorten plaatmateriaal.

Openingstijden

Ma - Di, Zo
Gesloten
Wo - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is INHOUT in Asserstraat 59, Rolde Drenthe 9451 TA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rolde Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rolde Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rolde Drenthe, 9451 TA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824734]