OostraWevers B.V.

Afdrukken

Is OostraWevers B.V. incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Asserstraat 12 , 9451 AC Rolde, Drenthe
Aa en Hunze

E-mail

Over OostraWevers B.V.

ostraWevers is een administratie- en belastingadvieskantoor in Rolde (onder de rook van Assen). In de volksmond ook regelmatig aangeduid met de term “boekhoudkantoor”. Niet geheel ten onrechte, maar OostraWevers is meer dan dat. Bij specialisme staat uitgebreid geschreven over de diensten die OostraWevers levert. Dat is meer dan alleen boekhouden. Het is ook maatwerk op het gebied van belastingen en advisering

De kwaliteit die OostraWevers levert wordt mede gewaarborgd door een tweetal lidmaatschappen.
Allereerst zijn Bob, Gert, Myranda en extern adviseur Jan aangesloten bij het Register Belastingadvieurs. Om lid te mogen worden, moet er aan strikte opleidingseisen zijn voldaan. Als iemand eenmaal lid is, dan moet er jaarlijks voldoende permanente educatie worden gevolgd om ook lid te mogen blijven.

Het spreekt voor zich dat OostraWevers de actualiteiten nauwlettend volgt, maar door de permanente educatie is dat ook extern gewaarborgd.

Kaart

Producten en diensten

Administratie

06-06-2016

Administratie laten verwerken door een boekhoudkantoor. Zelf geen tijd meer te hoeven investeren in al het papierwerk. Een administratiekantoor als OostraWevers B.V. in Rolde (onder de rook van Assen…Is OostraWevers B.V. in Asserstraat 12, Rolde Drenthe 9451 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Administratie diensten in Rolde Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rolde Administratie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rolde Drenthe, 9451 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814086]