De nieuwe Thermomaster F 25 van Bulex

De nieuwe Thermomaster F 25 van Bulex van Pricebreaker

Door: Pricebreaker  11-06-2009
Trefwoorden: Condensatieketel, Bulex, Saunier Duval,

Voordelen :
# Condensatiegaswandketel HR TOP
# Verwarming + warm water via doorstroming; ook beschikbaar in 'enkel verwarming'
# Beschikbare vermogens: 25,1 en 29 kW
Omschrijving :
Een wandketel met ogenblikkelijke warmwaterproductie is de goedkoopste manier om een heerlijke douche of bad te nemen. U kunt via het doorstroomsysteem onmiddellijk over warm water beschikken en dit hoelang u ook maar wil !
Het principe van dit systeem is eenvoudig. Het binnenkomend koud water wordt opgewarmd door een brander waarna het meteen wordt geleid naar uw aftappunten: een douche, een bad, een lavabo, ... geen accumulatie, dus ook geen verlies aan energie. Al onze ketels regelen hun vermogen in functie van het gevraagde waterdebiet. Daarom werken ze ook perfect met elk type mengkraan of thermostatische kraan. Dit laat u dus toe om steeds de gewenste temperatuur te verkrijgen.
Binnen het gamma van de condensatiegaswandketels vinden we de Thermomaster doorstroomketels terug: de Thermomaster F 24 E en de Thermomaster F 28 E. Hoewel beide ketels van elkaar verschillen inzake vermogen zijn beide even compact. Met hun verzorgd design passen deze ketels alvast in om het even welke omgeving. Het mooi geïntegreerd bedieningspaneel met de mogelijkheid om foutcodes af te lezen maakt het u heel eenvoudig: mocht uw toestel om één of andere reden uitvallen, dan is het heel eenvoudig om de diagnose te maken.
Koop hem nu bij Pricebreaker We hebben hem op voorraad.

Trefwoorden: Bulex, Condensatieketel, Saunier Duval, Thermomaster,