Junkers CerasmartModul

Junkers CerasmartModul van Pricebreaker

Door: Pricebreaker  12-06-2009
Trefwoorden: Boiler, Plaats, Compact

De plaatsbesparende vloercondensatieketel

U zoekt een energiebesparende warmte-installatie met een heel hoog warmwatercomfort. Dan is een condensatieketel de beste keuze. Maar... uw woonruimte is beperkt. De compacte CerasmartModul brengt u de oplossing.

Klein oppervlak

De CerasmartModul is een condenserende vloerketel met een oppervlak van slechts 0,3 m². Veel plaats hebt u dus niet nodig om hem te zetten. Bovendien heeft de CerasmartModul een geïntegreerde warmwatervoorraad die u op elk moment van het nodige sanitair warm water kan voorzien. De bereiding gebeurt via een thermisch gelaagde boiler die 100% doeltreffender is dan een klassieke boiler.

Sterke punten

* Minder ruimte voor gelijke prestaties (vloeroppervlak van slechts 0,3 m²)
* Comfortabel vermogen van 30 kW
* Aluminium-silicium warmtewisselaar met kijkluik
* Heatronic®-bedieningspaneel
* Ingebouwd expansievat van 18 liter
* Zeer eenvoudige installatie
* Uitbreiding naar Solar-gamma mogelijk met CerasmartModul Solar

Nooit te weinig warm water!

Door de ingebouwde platenwisselaar en de boiler is het mogelijk enorme hoeveelheden warm water beschikbaar te hebben (tot 375 liter aan 40°C binnen de 10 minuten!). Koop CerasmartModul aan de beste prijs bij PriceBreaker.

Trefwoorden: Aluminium-silicum Warmtewisselaar, Beperkte Woonruimte, Boiler, Cerasmartmodul, Cerasmartmodul Solar, Comfortabel Vermogen, Compact, Condenserende Vloerketel, Doeltreffend, Eenvoudige Installatie, Geïntegreerde Warmwatervoorraad, Heatronic-bedieningspaneel, Ingebouwd Expansievat, Ingebouwde Platenwisselaar, Kijkluik, Klassieke Boiler, Oppervlak, Plaats, Sanitair Warm Water, Solar-gamma, Thermisch Gelaagde Boiler, Vloercondensatieketel, Warm Water, Warmte-installatie, Warmwatercomfort,