GM Landelijk Wonen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Pallert 20 , 7761 BV Schoonebeek, Drenthe
Emmen, Zuidoost- Drenthe
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over GM Landelijk Wonen

Onze winkel:
Het Team van GM Landelijk Wonen heet u van harte welkom in de winkel gevestigd aan de Pallert 20 in Schoonebeek. U kunt in onze winkel naar hartelust lekker rond snuffelen, en natuurlijk helpen wij u graag om keuzes te maken. Wij doen altijd onze uiterste best om van kadootjes een echt feestje te maken! Kadobonnen kunt u in ieder gewenst bedrag bij ons in de winkel kopen, deze zijn helaas (nog) niet in onze webwinkel in te wisselen.
Advies geven doen wij heel graag, dit kan in de winkel door middel van foto's en verhaal of bij u thuis. Indien we bij u thuis komen dan bespreken we uw wensen om vervolgens met een passend advies te komen. We kunnen dan samen spulletjes in de winkel uitzoeken of indien we bij u thuis komen dan komen we na aanleiding van het advies met spullen bij u thuis.
Onze winkel gaat met de seizoenen mee wij maken hier steeds met de nieuwe collecties een samenhangend geheel van! Als basis heeft ons hele team jarenlange ervaring in de bloemisterij daarom kunnen wij u een totaal plaatje bieden. Van het opmaken van al dan niet uw eigen potten tot het geven van kleuradvies. Dit alles geeft ons iedere dag weer een heerlijke uitdaging, we weten immers bijna nooit wat de dag ons brengt!
We geven ieder seizoen ook bloemschik workshops, voor de het recente programma kunt u onder het kopje workshops kijken.
Niet alle artikelen die wij verkopen zijn geschikt om te versturen/webshop dus om het complete plaatje te beleven wordt u van harte uitgenodigd. De koffie en thee staan altijd klaar!
Met hartelijke groeten,
Gonneke Meijering
GM Landelijk Wonen

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Schoonebeek Drenthe

Is GM Landelijk Wonen in De Pallert 20, Schoonebeek Drenthe 7761 BV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Schoonebeek Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schoonebeek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schoonebeek Drenthe, 7761 BV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825589]