Smilde Huisartsenpraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Sluiskampen 41 , 9422 AP Smilde, Drenthe

E-mail

Over Smilde Huisartsenpraktijk

We bieden hoogwaardige eerstelijns huisartsgeneeskundige zorg in de volle omvang (behalve verloskunde). De praktijkorganisatie is modern en vooruitstrevend en de praktijk is maximaal geautomatiseerd. De rol van de ondersteunende praktijkmedewerkers wordt steeds belangrijker. We leiden doktersassistentes op en bieden stages aan studenten en co-assistenten geneeskunde.

Het belangrijkste doel van de praktijk is het aanbieden van hoogwaardige eerstelijns zorg in de volle omvang waarbij het persoonlijk contact met en de eigen verantwoordelijkheid van patiënten centraal staat.

Momenteel staan ca. 6000 patiënten bij onze praktijk ingeschreven.

De praktijkorganisatie is van de huidige tijd en de praktijk is vooruitstrevend te noemen. Nieuwe medisch-technische mogelijkheden worden zo veel mogelijk benut. Afgezien van verloskunde komen alle huisartsgeneeskundige aspecten aan bod: Kleine chirurgische ingrepen, longfunctie onderzoek, begeleiding van patiënten met hoge bloeddruk, diabetes mellitus en astma/COPD, oogboringen, teledermatologie, onderzoek van het gehoor, alle vormen van EHBO, spiraaltjes plaatsen, gewrichtsinjecties, etc.

De automatiseringsgraad ligt op een hoog niveau en wordt nog steeds verder uitgebreid. Laboratorium- en röntgenuitslagen, specialistenbrieven en andere gegevens komen voor een groot gedeelte geautomatiseerd uit binnen.

De rol van de ondersteunende praktijkmedewerkers wordt steeds belangrijker. In het kader van diverse samenwerkingsprojecten worden steeds meer taken, werkzaamheden en verantwoordelijkheden naar de praktijkassistentes en de praktijkondersteuners overgedragen.

De praktijk is gecertificeerd door de opleiding voor doktersassistentes.

Ook hebben we zo nu en dan een 4e-jaars student geneeskunde of een co-assistent van de Rijks Universiteit Groningen in de praktijk. Uw medewerking kan dan gevraagd worden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Smilde Huisartsenpraktijk in De Sluiskampen 41, Smilde Drenthe 9422 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Apotheek diensten in Smilde Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Smilde Apotheek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Smilde Drenthe, 9422 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826156]