Cordes Verhuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Transportweg 15 , 9482 WN Tynaarlo, Drenthe

E-mail

Over Cordes Verhuur

Levering in Friesland, Groningen en Drenthe.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot leverancier aan vele zakenkringen, organisatiebureaus, marktmeesters en verenigingen.

Specialiteit zijn de fairs en themamarkten, waaronder de grotere kunstmarkten in het noorden van ons land. U vindt ons ook op jaarmarkten, de grote auto-evenementen en beurzen.

We leveren niet alleen de marktkramen, maar ook de pagodetenten en VIP-tenten met eventuele inrichting. In de winterperiode staan onze chaletjes op menig winterfair of kerstmarkt. Maar ook de organisator van een kleine markt of fair kan bij ons terecht.

Op buitenevenementen plaatsen we de kramen met brede overkapping. Deze kramen bieden klant en standhouder een goede bescherming tegen regen.

Naast de meer luxe buffetrok die vooral binnen bij buffettafels, de marktkramen en de partykramen wordt gebruikt, kunnen we een flink aantal marktkramen voorzien van een witte voorrok. Deze rok is hetzelfde als bij het chaletje.

Door de eisen van de hulpdiensten zoals ambulance en brandweer hebben winkeliers in smalle winkelstraten vaak niet de mogelijkheid een braderie te organiseren. Wij bieden dan de mogelijkheid om onze smalle kramen te plaatsen. De verkoopruimte is dezelfde als bij de normale markt- en partykraam. In overdekte winkelcentra worden deze zelfde kramen gebruikt.

Onze tenten zijn geheel wit en volledig wind- en waterdicht afsluitbaar. Zij worden vaak als promotietent gebruikt, maar ook bij tuinfeesten en bedrijfsfeesten. Wij leveren ook de 6-bols kroonluchters, prikkabels, tafels, stoelen, statafels en verwarming. Optioneel zijn zowel in de pagodetenten als de VIP-tenten houten plankenvloeren te plaatsen.

December is de maand van de kersthuisjes ofwel chaletjes. Deze, ook door onszelf naar eigen ontwerp en in eigen beheer ontwikkelde verkoophuisjes, zijn dan zeer geliefd. Men staat geheel beschut.

Het chaletje heeft dezelfde afmetingen als de normale marktkraam.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tynaarlo Drenthe

Is Cordes Verhuur in Transportweg 15, Tynaarlo Drenthe 9482 WN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Tynaarlo Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tynaarlo Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tynaarlo Drenthe, 9482 WN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820321]