Aanbieding kussengigant.nl zitzak licht oranje

Aanbieding kussengigant.nl zitzak licht oranje van www.kussengigant.nl

Door: www.kussengigant.nl  24-04-2009
Trefwoorden: Online Bestellen, Goedkoop, Interieur

Hieronder een review van een van onze klanten (via ciao-shopping)

INLEIDING:
De kussengigant is een internet bedrijfje dat gespecialiseerd is in kussens: sierkussens,lazy bags, big bags, dierenkussens, enzevoort. Ik zelf kwam voor het eerst met dit bedrijf in aanmerking toen ik op zoek was naar een grote zitzak voor in de huiskamer. Toen ik opmerkte dat de prijzen hier veel lager lagen als bij andere winkels besloot ik met dit bedrijf verder in zee te gaan.

BESTELLEN:
In de online winkel is het erg gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Je hoeft niet van tevoren geregistreerd te staan zodat de winkel voor iedereen toegankelijk is. Dit vind ik zelf altijd wel prettig. Je kiest nu zelf uit alle artikelen die met duidelijke foto’s afgebeeld staan en stopt het product in het virtuele winkel wagentje. Net als in een gewone winkel kun je de artikelen in het wagentje ook weer annuleren. Als je zeker bent van je bestelling vul je je gegevens in en verzendt je het koopcontract. Nu is de bestelling bevestigd. Ik kreeg gelijk al een mailtje dat mijn bestelling in goede orde ontvangen was. Voordat het product in behandeling genomen wordt moet je eerst betalen. Ik betaalde via i deal omdat ik het product zo snel mogelijk in huis wilde hebben. Je kunt er trouwens ook voor kiezen het artikel op te halen, je bespaart op die manier de verzendkosten. Op de site staat een keurig overzicht van de betaalmogelijkheden en de prijzen staan bij de mooie en duidelijke afgebeelde foto’s weergegeven.
AFHANDELING:
Na een paar dagen kreeg ik al bericht van het bedrijf dat mijn betaling in goede orde ontvangen was en dat mijn kussen de volgende dag zou worden verzonden. Ik vond het fijn om op de hoogte te blijven van het product, ik wist op die manier waar ik als klant aan toe was. Bovendien kreeg ik ook een codenummer van de vervoerder (TNT) meegestuurd zodat ik de volgende dag precies kon zien hoe laat ik mijn bestelling ongeveer kon verwachten. Ik hoefde daardoor niet de gehele dag thuis te blijven, erg prettig vond ik dat want ik hou persoonlijk niet zo van wachten. En ja hoor een paar dagen na het plaatsen van mijn bestelling stond de bezorger voor de deur met een enorm pakket. Eigenlijk was hij veel groter dan ik gedacht had, als extra bescherming zat er een afsluitbare laag plastic omheen verpakt. Over de bestelling en afhandeling ben ik dus ook zeer tevreden. Uit het gastenboek op de site blijkt dat dit bedrijf ook niet moeilijk doet over producten die niet goed worden bevonden. Je krijgt je geld terug of kiest dan voor een nieuw artikel. Het is ook leuk om dit gastenboek van te voren even door te lezen, je krijgt op die manier een goed beeld van het bedrijfje en van de artikelen.

PRIJZEN/SITE
Eigenlijk gaf de prijs mij de doorslag om te kiezen voor juist dit bedrijfje. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op deze site. De site ziet er zeer kleurrijk en overzichtelijk uit. Ik zelf had gekozen voor een fel rode bigbag van 165bij 140cm en daarvoor betaalde ik 42.50. Als je deze prijs vergelijkt met het bekende merk fatboy dan betaal je hier zeker de helft minder voor. De prijs is overigens helemaal afhankelijk van de maat en de soort kussen die je kiest. Des te meer stof er nodig is des te duurder de prijs. Voor een compleet overzicht verwijs ik je weer door naar de site.
KWALITEIT:
Geweldig, ik kan er niets anders over zeggen. Wij hebben deze reuze zitzak nu al een paar jaar in huis en de kwaliteit vind ik nog steeds goed. Wat ik zelf heel prettig vindt, is dat het een zeer aangenaam stofje is om even snel een doekje over heen te halen. Het is een gladde stof dat gemakkelijk afneemt. Het maken van vlekken is hier dus niet een heel groot probleem. Ook is de zak voorzien van een rits waardoor je de hoes ook nog eens apart kunt wassen. Je kunt er zelfs voor kiezen, als je de kleur van de hoes zat bent een nieuwe hoes te kopen bij deze zelfde winkel. Er zijn kleurstellingen genoeg zo kun je lekker met de tijd mee gaan en bovendien eens afwisselen. De kleurstellingen zijn waanzinnig en komen ook overeen met de fotos op de site. Het zijn mooie heldere, felle kleuren. De zakken zijn goed gevuld en stevig maar daardoor niet heel flexibel. Na gebruik slinkt de vulling nog een beetje in waardoor het kussen wel weer wat flexibeler wordt. Je kunt zelfs de vulling los kopen dus als jouw zitzak niet naar wens zit kun je er altijd voor kiezen hem bij te vullen of juist extra korrels eruit te halen. Je kunt ook nog een keuze maken uit het soort korrels dat je erin wilt hebben. Zo kun je dus echt de gehele zitzak naar wens kiezen en samenstellen!

MENING:
Niet voor niets hebben wij hier een jaar later weer een tweede zitzak besteld. De kwaliteit van het product, het gemak van het bestellen op de overzichtelijke site, de perfecte levering en natuurlijk de prijs maakt deze winkel voor mij perfect. Je moet wel van tevoren even goed de maten lezen voordat je thuis voor verrassingen komt te staan. Ze staan keurig vermeld maar bij mij leek hij toch groter dan dat ik van te voren in gedachten had. Wij zelf hebben een vloer van laminaat die vrij kil aanvoelt, helemaal als de kinderen op sokken lopen. Mijn kinderen zaten dan ook vaak op het laminaat voor de televisie wat ik vrij koud vond. Nu zitten of liggen ze op de zitzakken wat naar mijn gevoel veel comfortabeler is. Als je er een tijdje op zit neemt de zitzak helemaal jouw temperatuur aan waardoor het geheel heerlijk warm aan voelt. Mijn kinderen spelen er ook vaak op. De zak wordt dan op zijn kant gezet en dan is het in hun fantasie een paard of een auto. Zelf zit ik eerlijk gezegd liever gewoon op de bank, ook omdat ik van het hangen vaak last van mijn rug krijg. Maar dat heeft overigens niets met de kwaliteit van deze zak te maken. Mijn dochters en hun vriendinnetjes gebruiken deze zakken dus erg vaak. Ik heb liever dat ze thuis rond hangen dan dat ze hangen op het schoolplein. Ik heb hier dus regelmatig hangjongeren over de vloer!

Trefwoorden: Baby Artikel, Baby Artikelen, Baby-artikel, Baby-artikelen, Babygift, Babyknuffel, Bakfietskussen, Beanbag, Bedrukken, Bedrukkingen, Boxkleden, Boxkleed, Dierkussen, Drukken, Duurzaam, Gezondheidskussen, Goedkoop, Gratis, Groothandel, Handgemaakt, Hocker, Honden Kussens, Hondenkussen, Interieur, Kadootjes, Katkussen, Kinderartikelen, Kinderkussen, Knuffelkussen, Korrelvulling, Kussen, Kussenhoezen, Kussens, Logo Drukken, Logo Naaien, Naaiatelier, Online Bestellen, Poefs, Pr, Publiciteit, Relaxen, Relaxkussentje, Speelgoed, Stoelkussen, Verschoningskussen, Verzenden, Woonidee, Woonkussen, Zitbags, Zitzak,