Het Verenigingsgebouw

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdweg 116 , 9341 BK Veenhuizen, Drenthe

E-mail

Over Het Verenigingsgebouw

Veenhuizen, in dit historisch bijzondere dorp, vol met monumentale panden, vindt u Het Verenigingsgebouw. Aan de rand van het Fochteloërveen, een van neerlands best bewaarde hoogveen gebieden (ter grootte van de stad Utrecht), kunt u genieten van rust en ruimte.

Bij ons kunt u ongedwongen tafelen, wij serveren zowel lunch als dineren.

Café-Restaurant-Theater Het Verenigingsgebouw biedt u uitgebreide mogelijkheden om uw huwelijksdag tot één van de mooiste van uw leven te maken.

Wij zijn een offieciële trouwlocatie van de Gemeente Noordenveld. Voor specifieke informatie met betrekking tot het sluiten van een huwelijk op locatie verwijzen we u naar de website van de Gemeente Noordenveld: www.gemeentenoordenveld.nl .

Trouwen in het Verenigingsgebouw betekent de hele dag op één plaats doorbrengen. Van de huwelijksplechtigheid tot en met het diner en uiteraard het huwelijksfeest. U verliest geen kostbare tijd met het heen en weer rijden tussen verschillende locaties. Dit geeft u de kans om volop te genieten van elkaar en uw gasten.

Bedrijfsfeesten
Er is altijd wel een reden om een een feestje te organiseren. Daar kan op verschillende manieren invulling aan gegeven worden:

Nieuwjaarsreceptie
Kerstborrel
Themafeest
Muziekavond
Buffet/Diner al dan niet met muzikale omlijsting

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Diners Club, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/hetverenigingsgebouw/

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Veenhuizen Drenthe

Is Het Verenigingsgebouw in Hoofdweg 116, Veenhuizen Drenthe 9341 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Internet diensten in Veenhuizen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenhuizen Internet per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenhuizen Drenthe, 9341 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3734290]