Direct Juristen – Adviseurs – Mediators

Afdrukken

Is Direct Juristen – Adviseurs – Mediators incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Trekkenweg 5a , 7844 NZ Veenoord, Drenthe
Emmen, Zuidoost- Drenthe

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Direct Juristen – Adviseurs – Mediators

Altijd "To The Point"......


Direct Juristen is een high-end juridisch adviesbureau. Wij verzorgen (complexe) business to businessprocedures. Daarnaast bieden wij oplossingen op vakgebieden die bijzondere kennis en expertise vereisen, zoals o.a. huur- en vastgoedrecht, verbintenissenrecht, VvE-recht, arbeidsrecht en mediation.

Direct Juristen - Adviseurs - Mediators werken voornamelijk voor verschillende opdrachtgevers in het business to business segment.
Onze ervaren juristen, juridisch specialisten, adviseurs en mediators zijn op de hoogte van wettelijke regelgeving, jurisprudentie en vooral ook de praktische wegen om tot een goed resultaat te komen.

Het vinden van een oplossing voor onze klanten staat centraal in onze aanpak. Kennis en pragmatisch handelen gaan bij ons dan ook hand in hand. Wij werken niet volgens een standaard procedure maar leveren advies op maat. Wij luisteren naar de wensen van de klant en zoeken naar een daarbij passende oplossing. Een goede commun

Kaart

Producten en diensten

Juridisch advies van Direct Juristen – Adviseurs – Mediators thumbnail

Juridisch advies

12-04-2016

"To The Point" Direct Juristen is een high-end juridisch adviesbureau. Wij verzorgen (complexe) business to businessprocedures. Maar ook particulieren zijn bij ons van harte welkom! Daarnaast bieden …Is Direct Juristen – Adviseurs – Mediators in Trekkenweg 5a, Veenoord Drenthe 7844 NZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vastgoed diensten in Veenoord Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenoord Vastgoed per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenoord Drenthe, 7844 NZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813707]