Herberg De Twijfelaar

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wittelterweg 14 , 7986 PK Wittelte, Drenthe
Westerveld, Zuidwest- Drenthe

E-mail

Over Herberg De Twijfelaar

De twijfelaar is een authentieke rietgedekte boederij uit 1874, in Wittelte Z-W Drenthe. Wittelte is een landelijk gelegen buurtschap tussen de natuurgebieden Dwingelderveld, Oosterzand, Westerzand en Drents Friese Wold. Er zijn mooie fiets- en wandelmogelijkheden in de direkte omgeving.
De boerderij biedt plaats aan 15 personen en de vakantiewoning aan 8 personen. Ook is het mogelijk om beide locaties samen te huren. Er zijn 2 persoonskamers en er is een familiekamer voor 5 personen.
In het spelletjeshuis kun je gebruik maken van fitness apparaten, tafeltennis, en diverse andere spellen. De jeu des boules baan tegenover de boerderij staat ook tot ieders beschikking. De prachtige tuin biedt genoeg ruimte om te kunnen genieten, ontspannen en sporten.

Ben je op zoek naar een sfeervolle B&B of een leuke accommodatie om met een grote groep te verblijven dan ben je bij ons ook aan het goede adres.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Herberg-de-Twijfelaar/163706953687354

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Herberg De Twijfelaar in Wittelterweg 14, Wittelte Drenthe 7986 PK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Wittelte Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wittelte Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wittelte Drenthe, 7986 PK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817467]