Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie van Fysie op Kids Praktijk Kinderfysiotherapie Zuidlaren

Door: Fysie op Kids Praktijk Kinderfysiotherapie Zuidlaren  14-06-2013
Trefwoorden: Gezondheidscentra, Gezondheidswerkers, Fysiotherapie

De kinderfysiotherapie praktijk Fysie op Kids heeft diverse vestigingen in Groningen en Drenthe. Het viertal kinderfysiotherapeuten heeft vele jaren ervaring in het behandelen en begeleiden van kinderen en hun ouders. De praktijk is gespecialiseerd in diverse motorische hulpvragen voor alle kinderen tussen 0 en 18 jaar. Advies en/of behandeling kan worden gegeven aan zuigelingen die zich anders ontwikkelen, zoals in het geval van een asymmetrische ontwikkeling, voorkeurshouding, motorische ontwikkelingsachterstand, erbse parese of kinderen met (een verhoogde kans op) een cerebrale parese. Voor de oudere kinderen zijn ze gespecialiseerd in het in kaart brengen van het motorisch functioneren, op zowel fijn- als grof motorisch gebied en helpen ze kinderen met sportblessures, houdings- of ademhalingsproblematiek. De behandeling van de zuigelingen vindt plaats aan huis. De oudere kinderen worden in de praktijk behandeld Voor meer informatie bezoek dan onze website www.kinderfysiotherapie-praktijk.nl.

Trefwoorden: Beweegprogramma, Conditietraining, Direct Toegankelijke Fysiotherapie, Fijne en grove motoriek, Fit 4 Sport, Fysiotherapie, Gezondheidscentra, Gezondheidswerkers, Houdingsproblemen, Kinderfysiotherapeut, Kinderfysiotherapie, Motorische Ontwikkelingsachterstand, Overgewicht, Plus Praktijk, Praktijk Voor Fysiotherapie, Schrijfmotoriek, Sportblessure, Top praktijk,

Contact Fysie op Kids Praktijk Kinderfysiotherapie Zuidlaren

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Fysie op Kids Praktijk Kinderfysiotherapie Zuidlaren

Fit 4 Sport van Fysie op Kids Praktijk Kinderfysiotherapie Zuidlaren thumbnail
14-06-2013

Fit 4 Sport

Fit 4 Sport is een beweegprogramma voor kinderen van 6 tot 17 jaar die weinig sporten, weinig plezier in bewegen ervaren en /of een slechte conditie hebben.