Fysiotherapeut J H Dresselhuys

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Annerweg 30 , 9471 KV Zuidlaren, Drenthe

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysiotherapeut J H Dresselhuys

U kunt vaak direct bij ons terecht als u klachten heeft. U heeft daarvoor geen verwijzing nodig van de huisarts, de praktijk is direct toegankelijk. Neem hiervoor contact met ons op via de contact pagina.

We zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in nek- schouder- en armklachten. Alle medewerkers zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het KNGF. Alle medewerkers volgen continue na- en bijscholing op het gebied van schouderproblematiek, myofasciale pijnklachten, oppervlakte electromyografie en myofeedback.

Ook staan wij in direct contact met de afdeling revalidatie van het Martiniziekenhuis en het UMCG Groningen wat leidt tot verkorte wachttijden.

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapeut J H Dresselhuys in Annerweg 30, Zuidlaren Drenthe 9471 KV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Zuidlaren Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zuidlaren Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zuidlaren Drenthe, 9471 KV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826028]