Nolderwoud Bungalowpark Het

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ommerweg 59 , 7921 TB Zuidwolde dr, Drenthe

E-mail

Over Nolderwoud Bungalowpark Het

Een zee van natuur en een oase van rust vindt u nog in Drenthe vlakbij het mooie dorp Zuidwolde. Hier vindt u Bungalowpark en Groepsaccommodatie Het Nolderwoud en bent u even weg van de drukte van alledag. Het park is uitermate geschikt voor jonge gezinnen, groepen, senioren en rustzoekers. Er is voldoende plaats voor een groep tot 35 personen in onze groepsaccommodaties, maar ook vanaf twee personen beschikken we over mooie bungalows.

Onze bungalows en voorzieningen zijn er helemaal op ingericht om het mogelijk te maken dat u hier die vakantie gaat vieren, waar u zo aan toe bent.

Bij mooi weer kunt u een duik nemen in de natuurvijver of zonnen op het zandstrand. Deze natuurvijver is alleen toegankelijk voor de gasten van Bungalowpark Het Nolderwoud waar het dus heerlijk rustig is. In de winter kan er vaak vrij snel geschaatst worden omdat de vijver in de luwte ligt. Tevens kunnen kinderen hier naar hartenlust spelen en vlotten bouwen. Bungalowpark Het Nolderwoud heeft een speeltuin en de bungalows zijn zo gelegen dat u altijd zicht op uw kind in de speeltuin heeft. Ook kan er gebruik worden gemaakt van het aangelegde mountainbikeparcours.

Onze recreatieruimte leent zich uitstekend als trefpunt voor onze gasten. Men kan er sjoelen, flipperen en tevens staat er een airhockey en voetbalspel. De kinderen kunnen er knutselen en er zijn spelletjes en speelgoed aanwezig.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hotels, Motels & Apartments

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Nolderwoud Bungalowpark Het in Ommerweg 59, Zuidwolde dr Drenthe 7921 TB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Telefoon diensten in Zuidwolde dr Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zuidwolde dr Telefoon per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zuidwolde dr Drenthe, 7921 TB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819169]