Drukkerij Ponne

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Houtstraat 4 , 8471 ZX Wolvega, Frater

E-mail

Over Drukkerij Ponne

Drukkerij Ponne is een drukkerij die, hoewel al 100 jaar oud, springlevend is. Met moderne apparatuur wordt ingespeeld op de eisen van deze tijd. Niet alleen de moderne machines maar ook door de ervaring van onze mensen zult u zich als klant snel thuis voelen.

Op onze drukpersen vervaardigen wij kwalitatief hoog drukwerk voor zowel de zakelijke markt als voor de particulier. Naast deze offset techniek beschikken we ook over kleurenprinters op klein- en grootformaat. Tevens beschikken wij over een DTP-studio voor het ontwerpen van uw drukwerk. Op de after-press afdeling staan een groot aantal machines om uw drukwerk af te werken. U moet hierbij denken aan vouwmachines, snijmachine enz.

Drukkerij Ponne is dealer geworden van Subb4 produkten. Dit zijn b.v. canvasdoeken, banners, spandoeken, reclameborden en standaards/stoepborden om reclamemateriaal te publiceren.
Deze producten zijn alleen te bestellen bij de dealer's van Subb4 producten.

Als totaal leverancier geven wij invulling aan het begrip
‘DRUKWERK IS MAATWERK’ en wij zijn uw ‘PARTNER IN DRUKWERK’.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Graphic Design

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Drukkerij Ponne in Houtstraat 4, Wolvega Frater 8471 ZX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulier diensten in Wolvega Frater beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wolvega Particulier per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3678147]