Dsd Stalinrichting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fortuinweg 4 , 9101 PE Dokkum, Fryslân

E-mail

Over Dsd Stalinrichting

Alle DSD stalinrichtingsproducten en -oplossingen voldoen aan drie basisgedachten: ze zijn diervriendelijk, arbeidsbesparend én duurzaam. Door consequent aan deze filosofie vast te houden is DSD Stalinrichting een begrip in de melkveehouderij. Veehouders die kiezen voor DSD Stalinrichting worden beloond door (melk)vee dat tot topprestaties in staat is.

Al sinds 1979 is ons bedrijf actief als leverancier in de melkveehouderijsector. Door de jaren heen mochten we grote naamsbekendheid opbouwen als stalinrichter in Noord Nederland. In 2003 was de tijd rijp om als fabrikant verder te gaan. Een geweldige stap vooruit en ondertussen vinden onze producten hun weg door heel Nederland en ver daar buiten.

DSD werkt met enkele verkooppunten, maar ook met een eigen verkoopteam dat rechtstreeks ‘op de boer’ opereert. Door dit rechtstreekse contact tussen veehouder en fabrikant zijn we in staat direct te reageren op vragen uit de markt. Uitwisseling van gedachten leidt tot nieuwe ideeën. Ideeën die op de tekentafel in het Friese Dokkum snel en adequaat worden uitgewerkt in nieuwe producten. Zie hier de gedachte achter de bedrijfsslogan ‘Denken en Doen’. Wij doen wat we zeggen!

Wenst u meer informatie of wilt u uw nieuwbouw- of renovatieplannen met ons doorspreken?
Neem dan gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Medewerkers DSD Stalinrichting B.V.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DSD-Stalinrichting-1031846696831075/

Categorieën: Engineers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dsd Stalinrichting in Fortuinweg 4, Dokkum Fryslân 9101 PE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Dokkum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dokkum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3673389]