Duchenne

Afdrukken

Is Duchenne incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Landjuweel 16-8 , 3905 PG Veenendaal,

E-mail

Over Duchenne

Duchenne Parent Project wil beter en sneller onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie (Duchenne Muscular Dystrophy). Om medicijnen te ontwikkelen die de afbraak van spieren kunnen vertragen en stoppen. En om een betere behandeling en hulpmiddelen te ontwikkelen die de kwaliteit van leven met Duchenne verbeteren. Duchenne Spierdystrofie is een progressieve spierziekte die vooral voorkomt bij jongens. Als je met Duchenne Spierdystrofie wordt geboren, breken je spieren langzaam af en word je steeds minder sterk. Mensen met Duchenne missen een eiwit die zorgt voor stevigheid van spiercellen. Wereldwijd hebben 1 op de 3500 Duchenne Spierdystrofie. Duchenne Parent Project sponsort verschillende onderzoeken naar Duchenne Spierdystrofie. De resultaten van een aantal onderzoeksprojecten is veelbelovend. Een van die projecten is de ontwikkeling van een serie, mutatie specifieke, geneesmiddelen. Een samenwerking tussen het biotech bedrijf Prosensa en het Leids Universitair Medisch Centrum. Het onderzoek (met hulp van exon-skipping) is na enkele jaren inmiddels in de fase dat medicatie in verschillende landen met kinderen getest wordt. Dat is hoopgevend, maar de tijd dringt

Kaart

Is Duchenne in Landjuweel 16-8, Veenendaal 3905 PG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3682940]