Duimmo.de - het nieuwe zoekportaal voor huizen en makelaars in Duitsland

Duimmo.de - het nieuwe zoekportaal voor huizen en makelaars in Duitsland van Duimmo

Door: Duimmo  06-04-2008
Trefwoorden: Makelaar, Wonen, Huis

Duimmo is het startpunt voor uw zoektocht naar een woning in Duitsland.
Voornamelijk treft U woningen en huizen aan in de grensstreek met Nederland. Maar ook onroerend goed in de Eiffel en de Harz.

Om uw zoektocht te vergemakkelijken kunt U onderaan deze pagina op een gewenste stad klikken of U zoekt hier in het gehele bestand. Ook hierbij heeft U een aantal zoekfilters die U gebruiken kunt. U krijgt zo snel een compleet overzicht.

U kunt het Duitse onroerend goed wat U bevalt op een favorietenlijst plaatsen zodat U niet elke keer opnieuw het objekt hoeft te zoeken. Deze functie kunt U geheel zonder enige vorm van registratie gebruiken. Houdt U er wel rekening mee dat indien U onze site verlaat de gegevens op uw favorietenlijst verloren gaan.

Ook vindt u het aanbod dat rechtstreeks op de site geplaatst wordt door particulieren. Bij elk objekt staat de aanbieder vermeld met de mogelijkheid om per mail rechtstreeks contact op te nemen met de aanbieder.

Met een vriendelijke groet,

Het Duimmo Team

Trefwoorden: Baugrund, Baugrundstuck, Bouwgrond, Duitse Huizen, Duitsland, Grond, Grond Kopen, Grundbuch, Haus, Huis, Huis Kopen, Huizen, Huizenaanbod, Kadaster, Makelaar, Makler, Wonen, Woning Kopen, Woningaanbod, Woningen,