Duinoord Camping

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan van Eijckweg 2 , 9163 PB Nes Ameland, Fryslân

E-mail

Over Duinoord Camping

Verscholen achter de duinen, grenzend aan het Noordzeestrand bij Nes, ligt Camping Duinoord. Ons terrein bestaat uit twee delen die met elkaar verbonden zijn via een hoog duinpad. Dit geeft de camping een knus en sfeervol karakter.

Het noordelijke deel van de camping bestaat deels uit vaste standplaatsen, maar op een apart veld aan de bosrand is ook plaats voor kampeerders die met eigen uitrusting komen, zoals tenten en toercaravans. Op het gezinsterrein van Camping Duinoord-Zuid bent u van harte welkom met uw tent of vouwwagen. Heeft u geen eigen kampeeruitrusting? Dan kunt u natuurlijk ook een gezinstent, (houten)tenthuisje of chalet huren.

Perfecte vakantiestek
Op Camping Duinoord kampeert u midden in de natuur. Met moderne, goed onderhouden accommodaties en faciliteiten zorgen wij voor dat vleugje extra. Op het autovrije terrein – waar plaats is voor circa 2500 gasten - kunt u genieten van genoeg rust en ruimte. Met een campingwinkeltje, een snackbar en een bar/kantine op het terrein, heeft u alles binnen handbereik. En de kinderen? Die vervelen zich geen moment met de verschillende speelplaatsen, het sportveld en het op de natuur gerichte animatieteam. * Honden zijn op Camping Duinoord niet toegestaan, m.u.v. hulphonden.

Camping Duinoord is geopend van 1 april tot 1 november.

Houdt u van kamperen midden in de natuur, zonder dat het u en uw kinderen aan comfort ontbreekt? Dan hopen wij u graag terug te zien op Camping Duinoord!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Campsites

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Duinoord Camping in Jan van Eijckweg 2, Nes Ameland Fryslân 9163 PB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fietsen diensten in Nes Ameland Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nes Ameland Fietsen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815371]