Dutch Cheer

Afdrukken

Is Dutch Cheer incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herenslagen 3 , 8332 AL Steenwijk,

E-mail

Over Dutch Cheer

Sinds de oprichting in 2009 door Nelson Petter is de DCA de drijvende kracht achter de dynamische en atletische ontwikkeling van cheerleading activiteiten in Nederland. De DCA heeft een brede ervaring en expertise op het gebied van Cheerleading en Cheerdance door samenwerking met gerenommeerde internationale cheerleading- -organisaties, ---bonden en instellingen zoals de Internationale Cheerbond ICU, de International All Star Federeration, Elite Cheerleading en Varsity. Deelnemers kunnen de faciliteiten die DCA biedt benutten. Zoals b.v. deelname aan wedstrijden, trainingskampen, ondersteuning bij uitzending naar EK of WK, opleidingsfaciliteiten, administratieve hulp en de aanschaf van kleding en benodigdheden

Andere diensten in de buurt van Steenwijk

Is Dutch Cheer in Herenslagen 3, Steenwijk 8332 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dans Kamp diensten in Steenwijk beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Steenwijk Dans Kamp per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3741246]