Dutchclamp

Afdrukken

Is Dutchclamp incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Slagboom Electric BV Egstraat 1 , 3319 LA Dordrecht,

E-mail

Over Dutchclamp

De sterkste en veiligste kabel klemmen vindt u bij Dutch Clamp. Dutch Clamp ontwikkelt en produceert al klemmen sinds 1982. Onze jarenlange kennis en ervaring heeft er voor gezorgd dat onze klemmen als best getest zijn en voldoen aan de hoogste eisen voor het kortsluitvast monteren van laag-, midden- en hoogspanningkabels. De kabel klemmen van Dutch Clamp worden inmiddels wereldwijd gebruikt. Dutch Clamp heeft klanten in meer dan 20 verschillende landen. Er zijn 3 type klemmen zijn verkrijgbaar, nl. SE types, TRIPLE types en UNIFIX IM. SE types en TRIPLE types worden gebruikt voor het kortsluitvast monteren van enkel- en meeraderige kabels. TRIPLE types worden gebruikt voor montage in driehoeksverband. De triple klemmen zijn stapelbaar, zodat installatieruimte en montagetijd bespaard wordt. UNIFIX IM blokken zijn universeel toepasbaar voor ten minste 4 kabels met een diameter van Ø 12 tot en met 32 mm

Kaart

Andere diensten in de buurt van Dordrecht

Is Dutchclamp in Slagboom Electric BV Egstraat 1, Dordrecht 3319 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kabelklemmen diensten in Dordrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Kabelklemmen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3726731]