easyfairs lanceert nieuwe vakbeurs SUPPLY CHAIN INNOVATIONS in Antwerpen

easyfairs lanceert nieuwe vakbeurs SUPPLY CHAIN INNOVATIONS in Antwerpen van Easyfairs

Door: Easyfairs  30-01-2007
Trefwoorden: Transport, Logistiek, Vakbeurs

easyFairs® SUPPLY CHAIN INNOVATIONS zal samen met een ander forum plaatsvinden dat sinds jaren haar succes heeft bewezen:Transport & Logistics, de grootste Benelux beurs in haar soort, gefocust op managers verantwoordelijk voor het optimaliseren van hun goederenstromen.

Als Vlaanderen’s meest ontwikkelde logistieke omgeving is Antwerpen sterk geörienteerd op zowel de industrie, de groothandel & grootdistributie, de logistieke dienstverlening en de dienstensector. Sales & Event Manager, Helen Mortier: “easyFairs® SUPPLY CHAIN INNOVATIONS is in deze logistieke hub een jaarlijkse en toegankelijke gebeurtenis, gericht aan verantwoordelijken voor globale bedrijfsprocessen”.

easyFairs® SUPPLY CHAIN INNOVATIONS wordt bovendien ondersteund door de Belgische en Nederlandse academische wereld en logistieke instituten en zal samen met Transport & Logistics het meest uitvoerige evenement zijn in België op vlak van ketenlogistiek.

Bovendien zal easyFairs® SUPPLY CHAIN INNOVATIONS een uitvoerig educatief programma met learnShops van vooraanstaande sprekers aanbieden. Daarnaast nodigen exposanten gastsprekers uit die in een praktijkprogramma aan bod komen. Alle presentaties vinden plaats op de beursvloer in professionele conferentieruimtes. Een Supply Chain Library, een centrale VIP Lounge en een zone voorbehouden aan supply chain consultants laten de bezoeker toe zich te informeren en op een informele manier bij te praten over Supply Chain Management.

“easyFairs demonstreerde in het verleden reeds haar organisatietalent”, vervolgt Helen Mortier, “met tal van andere professionele beurzen en kijkt al uit naar een succesvol easyFairs® SUPPLY CHAIN INNOVATIONS 2007!”

Voor meer informatie over easyFairs® SUPPLY CHAIN INNOVATIONS, inclusief exposanteninformatie, details over het learnshops-programma, of on-line informatie, bezoek dan onze website www.easyFairs.com/SCI-BE.

easyFairs® SUPPLY CHAIN INNOVATIONS
Datum: 25-27 september 2007 (dinsdag tot donderdag)
Locatie: Antwerp Expo
Parallel: TRANSPORT & LOGISTICS
Organisator: easyFairs® NV/SA, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
Contactpersonen:
Wim Desloovere, Exhibition Manager - +32 3 260 81 45 – [email protected]
Helen Mortier, Sales & Event Manager - +32 3 260 81 57 – [email protected]
Annelies Dedecker, Senior Marketing Coordinator - +32 3 260 81 43 – [email protected]

Trefwoorden: Easyfairs, Logistiek, Transport, Vakbeurs

Contact Easyfairs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share