easyFairs neemt PROlogistics over

easyFairs neemt PROlogistics over van Easyfairs

Door: Easyfairs  08-02-2007
Trefwoorden: Transport, Logistiek, Vakbeurs

PROlogistics vond al vier keer plaats, in 1997, 2001, 2004 en 2006. De laatste twee edities werden samen gehouden met easyFairs® EMPACK in Brussels Expo. De editie 2006 werd daarmee meteen de grootste beurs voor de sector in België. Er waren 220 exposanten voor PROlogistics, en nog eens 280 voor easyFairs® EMPACK. Tot de helft van de 8.000 bezoekers woont beide shows bij. “De verschillende soorten exposanten, zoals frontline solutions, codering, transportbanden en palletisering, hebben overlappende belangen,” zegt Wim Desloovere, die de show sinds 2001 organiseert.

Jean Vanderhaeghe, de President van Sigma en PROlogistics: “easyFairs heeft prima werk geleverd als organisator van PROlogistics. Ik ben ervan overtuigd dat nog meer exposanten en bezoekers zullen aangetrokken worden door het evenement te promoten onder de merknaam easyFairs.” Sigma is lid van Federauto (www.federauto.be) en vertegenwoordigt invoerders die gespecialiseerd zijn in materiaal voor weg- en waterbouwkunde, bouw en materiaaltransport. Zijn leden (belangrijke exposanten) blijven in het technisch comité zetelen en houden hun inspraak in strategische beslissingen over de ontwikkeling van easyFairs® PROLOGISTICS.

Eric Everard voegt eraan toe: “We zijn van plan de vakbeurs op twee dagen te concentreren en de oppervlakte per exposant te beperken. Op die manier worden ook kleinere organisaties aangemoedigd om deel te nemen. Daarnaast kunnen we voortbouwen op de synergieën van easyFairs over de verschillende bedrijfstakken heen, en halen we voordeel uit onze internationale aanwezigheid.”

Waar PROlogistics zich richt op interne logistiek, organiseert easyFairs in Antwerpen ook het tweejaarlijkse gebeuren van Transport & Logistics en easyFairs® SUPPLY CHAIN INNOVATIONS.


De volgende editie van easyFairs® PROLOGISTICS (eveneens samen met easyFairs® EMPACK) vindt plaats in september 2008 in Brussels Expo. De bezoekers komen uit de volgende branches: detailhandel en distributie, voeding en dranken, elektronische componenten en installatie, agro-industrie, chemicaliën, transport, metaal, verpakking, autosector, textiel, papier en karton enz. De voornaamste categorieën van exposanten zijn bedrijfssoftware, frontline solutions zoals RFID en mobiele communicatie, heftrucks, stapelaars en aanbouwdelen, industrieel reinigingsmateriaal en -apparatuur, interne transportsystemen, logistiek vastgoed, logistieke diensten, opslagsystemen en behandelingsapparatuur, supply chain consultants en transport.

Informatie over easyFairs®
easyFairs is de toonaangevende organisator van tijdbesparende en kosteneffectieve vakbeurzen in Europa. We maken het voor doelgerichte exposanten en bezoekers gemakkelijk om zaken te doen in een specifieke en professionele omgeving. Het hoofdkantoor van easyFairs bevindt zich te Brussel, van waaruit vestigingen worden gerund in België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. easyFairs brengt de vakbeurs naar het hart van de markt. Meer informatie kunt u vinden op www.easyFairs.com.

Neem voor meer informatie contact op met:

Julian Kulkarni
easyFairs SA/NV
Rue Saint-Lambert – Sint-Lambertusstraat 135
B-1200 Brussel
België
Tel. +32 (0)2 740 10 70
Fax +32 (0)2 740 10 75

Wim Desloovere
easyFairs SA/NV
Jan Van Rijswijcklaan, 191
B-2020 Antwerpen
België
Tel. +32 (0)3 260 81 40
Fax +32 (0)3 237 87 71

Trefwoorden: Easyfairs, Logistiek, Prologistics, Transport, Transport & Logistics, Transport & Logistiek, Vakbeurs,

Contact Easyfairs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share