easyFairs® SOLIDS : dalende economie, groeiende beurs

Door: Easyfairs  13-04-2009
Trefwoorden: Vakbeurs, Solids, Easyfairs

Strategisch informeren tijdens economische vertraging

Bezoekers van easyFairs® SOLIDS kregen een veelzijdig en evenwichtig aanbod voorgeschoteld. 135 toonaangevende bedrijven stelden hun state-of-the-art oplossingen en tools voor aan dit vakpubliek. Solids professionals konden dus in enkele uren tijd nieuwe technologieën, producten en diensten ontdekken, die hen toelaten om kostenbesparende componenten te integreren in de productieprocessen.

Enthousiaste exposanten

Gezien het economisch klimaat waren de verwachtingen bij de exposanten vooraf niet al te hoog gespannen. Dit bleek echter een verkeerde instelling te zijn gezien de massale opkomst van bijna 2.000 professionals. Het vertrouwen voor de volgende editie blijkt inmiddels een feit. Meer dan 60% van de beursvloer werd tijdens de beurs reeds gereserveerd.

learnShops

Naast het beursverhaal brachten de learnShops™ informatie over hete hangijzers binnen de sector. De beursorganisator heeft hierbij nauw samengewerkt met o.a. vakorganisaties als VNPT, VCPT, EHEDG en een cluster van bedrijven gespecialiseerd in explosiebeveiliging. Deze presentaties konden gedurende twee dagen op veel belangstelling van de bezoekers rekenen.

Volgende editie

De volgende afspraken voor solids professionals in de Benelux zijn easyFairs PROCESSING, op 6 & 7 mei 2009 in Namur expo, easyFairs® SOLIDS op 25 & 26 november 2009 in Ahoy Rotterdam en op 6 & 7 april 2011 opnieuw in Antwerp expo. Deze tweedaagse evenementen brengen de markt opnieuw samen en stellen de trends en de nieuwigheden voor aan het grote publiek.

Praktische informatie:

easyFairs® SOLIDS 2011

6 & 7 april 2011

Antwerp expo – Antwerpen

Sales contact: Frederik Van Aken - +32 (0)3 280 53 07 - frederik.van.aken@easyfairs.com

Marketing contact: John Barbier - +32 (0)3 280 53 43 - john.barbier@easyfairs.com

Organisator:

easyFairs NV
Roderveldlaan 3
2600 Berchem
+32 (0) 3 280 53 00
antwerp@easyfairs.com

Over easyFairs®
easyFairs is werldwijd de belangrijkste organisator van tijds- en kostenefficiënte vakbeurzen. Wij maken het eenvoudig voor exposanten en bezoekers om zaken te doen in een doelgerichte en professionele omgeving. Met een hoofdkantoor in Brussel en een internationaal netwerk van vestigingen, organiseert easyFairs vakbeurzen in België, Colombia, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Zweden, Zwitzerland en het Verenigd Koninkrijk. easyFairs brengt beurzen naar het hart van de markt. Meer informatie is te vinden op easyfairs.com.

Voor meer informatie, neem contact op met John Barbier - +32 (0)3 280 53 43

Trefwoorden: Easyfairs, Solids, Vakbeurs

Contact Easyfairs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share