easyFairs TRANSPORT & LOGISTIEK in Ahoy' Rotterdam

easyFairs TRANSPORT & LOGISTIEK in Ahoy' Rotterdam van Easyfairs

Door: Easyfairs  11-05-2006
Trefwoorden: Software, Transport, Vervoer

easyFairs® exporteert succesvolle beurs “Transport & Logistics” naar Ahoy’

Een niet te missen zakenforum!

Oosterhout, 11 mei 2006 – Op 17 tot 18 mei 2006 staat Ahoy’ Rotterdam volledig in teken van de logistiek, één van de belangrijkste peilers voor het succes van een bedrijf. Tijdens de gespecialiseerde beurs easyFairs® TRANSPORT & LOGISTIEK kunnen bezoekers kennis maken met de vernieuwde logistieke wereld en zaken doen met andere professionals. De organisatie heeft:

Voor elk wat wils !
De beurs biedt oplossingen en concrete toepassingen op het gebied van logistieke know-how, expeditie, marktgerichte distributie, transport & tranportsoftware en opslag, goederenbehandeling en beheer van toeleveringsketens. De exposanten komen uit alle aanverwante sectoren:

Transport en Logistiek:
Wegtransport
Expressvervoer
Laad-, Los- en
Overslagbedrijven
Opslagbedrijven
Logistieke Dienstverleners
Spoor-, Lucht- en Scheepvaart
Distributeurs
Terminal Operators
Warehousing en Handling:
Heftrucks, stapelaars, reach stackers
Logistiek Vastgoed
Dynamische en statische magazijnstellingen
Material handling equipment
Logistieke diensten
Software voor Logistieke Processen:
Frontline Solutions
WMS systemen
Tracking en tracing
RFID systemen


learnShops
Tijdens de gratis learnShops worden oplossingen over de hedendaagse uitdagingen binnen de sector aangeboden. De combinatie van vakbeurs en learnShops zorgt ervoor dat het evenement beantwoordt aan de groeiende vraag vanuit de productie- en toelevering-ketens om zich strategisch te informeren over de logistieke organisatie van de goederenstromen. De thema's en de timing van de learnShops van easyFairs® TRANSPORT & LOGISTIEK zijn:

17 mei
10u30-11u30 Optimalisatie van het transport met een ritplanningssysteem
11u30-12u30 Ontwerpen van een distributiestructuur/locatiekeuze
13u30-14u30 Total warehouse 'makeover' in 6 maanden!
14u30-15u30 Software in een veranderende douaneomgeving

18 mei
10u30-11u30 Realtime optimalisatie van huisbrandoliedistributie in Scandinavië
11u30-12u30 Ontwerpen van een distributiestructuur/locatiekeuze
14u30-15u30 Tendenzen bij Fusies & Overnames in het wegvervoer
15u30-16u30 "Kennismaking met shortsea en rail"

Het bedrijf De Putter & Co nam deel aan de beurs Transport & Logistics in Antwerpen en presenteerde er tevens een learnShop. Ook in Rotterdam zullen zij op de beursvloer aanwezig zijn. "De Putter & Co richt zich als gespecialiseerd adviesbureau voor transport, logistiek en automotive tot de decision makers binnen deze sectoren", zegt William De Putter, Sales & Marketing Manager bij De Putter & Co. "Het groot aantal kwalitatieve contacten, die we dankzij Transport & Logistics in Antwerpen hebben gelegd, heeft ons ertoe aangezet om deel te nemen aan TRANSPORT & LOGISTIEK in Rotterdam. Op deze manier willen wij de Nederlandse markt graag verder ontwikkelen."

Logimatch Award 2006
Logistiek en Physical Distribution Group (PDG), de belangenvereniging van logistiek dienstverleners hebben aan C. Van Heezik de Logimatch Award uitgereikt. Deze prijs is de bekroning voor de combinatie die het meest vernieuwende, succesvolle en inspirerende logistieke concept in het leven hebben geroepen. Vier bedrijven haalden de Logimatch Award 2006 op voor hun project "Koud". Logistiek dienstverlener C. van Heezik en zijn opdrachtgevers Douwe Egberts, Unipro Bakery en Masterfoods bleken uiteindelijk het beste logistieke samenwerkingsproject van het afgelopen jaar te hebben neergezet. Een mooie beloning voor vier jaar noeste arbeid. Meer informatie over de Logimatch Award is terug te vinden op:
http://www.logistiek.nl/dossierartikelen/id275-Logimatch_Award.html


easyFairs® TRANSPORT & LOGISTIEK Nederland
Ahoy’ Rotterdam
17 en 18 mei 2006 van 9u30 tot 17u30
voor meer informatie : www.easyfairs.com/transport-nl

Organisatie: Perscontacten: John Kinnart
easyFairs NV/SA Outsource Marketing & Communications
Jan Van Rijswijcklaan 191 Steenweg op Brussel 213
2020 Antwerpen 1780 Wemmel
Tel: +32 3 260 81 40 Tel: +32 2 451 00 09
Fax: +32 3 237 87 71 Fax: +32 2 451 00 20
[email protected] [email protected]

Sales Contact :
Marita Marcelis
Tel : +31 (0) 162 408 983
Fax : +31 (0) 162 467 988
E-mail : [email protected]
easyFairs Netherlands bv
Bredaseweg 108a
4902 NS Oosterhout
Nederland

# # #
Informatie over easyFairs®
TRANSPORT & LOGISTIEK wordt georganiseerd door de gespecialiseerde Europese beursorganisator easyFairs®. Jaarlijks organiseert easyFairs niet minder dan 40 vakbeurzen in 8 Europese landen (België, Nederland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië, Denemarken, Zweden, en Duitsland). Beurzen van easyFairs zijn “time & cost effective trade shows”. Het beursconcept van easyFairs wordt gekenmerkt door een hoge prijs/kwaliteitsverhouding, modulaire standen en efficiënte contacten met professionals uit de sector. Deelnemen aan TRANSPORT & LOGISTIEK betekent een beperkte investering in tijd en middelen, met een maximaal resultaat. Alle verdere info vindt u op www.easyfairs.com/transport-nl

Trefwoorden: Distributie, Goederenstromen, Handling, Heftrucks, Lezingen, Logistiek, Luchtvaart, Magazijn, Opslag, Overslagbedrijven, Ritplanning, Scheepvaart, Seminaries, Software, Tracing, Tracking, Transport, Vakbeurs, Vervoer, Warehousing

Contact Easyfairs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share