Transport & Logistics 2007: Op naar een nieuw succes!

Transport & Logistics 2007: Op naar een nieuw succes! van Easyfairs

Door: Easyfairs  30-01-2007
Trefwoorden: Transport, Vakbeurs, Easyfairs

Transport & Logistics, ondersteund door de Belgische en Nederlandse academische wereld en logistieke instituten zal het meest uitvoerige evenement zijn dat doorgaat in het hart van de warehouse- en havenactiviteiten: Antwerpen.

Er worden om en bij de 300 exposanten verwacht. Standhouders zullen er alle segmenten van Transport en Logistiek presenteren, van traditioneel multimodaal vervoer tot de nieuwste geautomatiseerde systemen voor de goederenstromen. Logistieke dienstverleners, material handling leveranciers, systeem integratoren, consultants en solutions providers zullen op Transport & Logistics hun producten, systemen, software-oplossingen en diensten demonstreren. Professionals uit de distributie, industrie, warehousing, supply chain en logistiek zullen overvloedig hun gade vinden om hun distributieprocessen productiever en rendabeler te maken.

Transport & Logistics trok in 2005 meer dan 7000 bezoekers aan en zal dit jaar voor het eerst een huwelijk aangaan met de nieuwe vakbeurs easyFairs® SUPPLY CHAIN INNOVATIONS. Beide initiatieven zullen op de 3-daagse parallel lopen en vormen het meest integrale Supply Chain Buyer programma ooit in België.

Naast de expositie zal Transport & Logistics een uitvoerig educatief seminar met vooraanstaande sprekers aanbieden. Bovendien kan elke exposant een gastspreker uitnodigen die in het praktijkprogramma aan bod komt. Alle presentaties vinden plaats op de beursvloer in professionele conferentieruimtes.

Last but not least, wordt elke professional – van exposant over bezoeker, journalist tot spreker – op Transport & Logistics verwelkomd in een centrale VIP Lounge waar zij hun kennis van de transport en logistieke markt kunnen updaten!

Voor meer informatie over Transport & Logistics, inclusief exposanteninformatie en details over het seminarprogramma, bezoek dan de website www.transport-logistics.be.


TRANSPORT & LOGISTICS
Datum: 25-27 september 2007 (dinsdag tot en met donderdag)
Locatie: Antwerp Expo
Parallel: easyFairs® SUPPLY CHAIN INNOVATIONS
Organisator: easyFairs® NV/SA, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
Contactpersonen:
Wim Desloovere, Exhibition Manager - +32 3 260 81 45 – [email protected]
Helen Mortier, Sales & Event Manager - +32 3 260 81 57 – [email protected]
Annelies Dedecker, Senior Marketing Coordinator - +32 3 260 81 43 – [email protected]

Trefwoorden: Easyfairs, Logistike, Transport, Vakbeurs,

Contact Easyfairs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share