Edunoord opleiding en training

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fahrenheitweg 6 , 8912 AJ Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Edunoord opleiding en training

Wie verder wil komen moet vooruit kijken. Keuzes maken. Initiatief tonen. En doordacht werken aan zijn of haar vaardigheden en deskundigheid. Edunoord biedt u hiervoor een waardevolle basis. Wij bieden opleidingen, cursussen en trainingen voor zowel bedrijven als particulieren. U heeft hierbij keuze uit een ruim en gevarieerd aanbod. Interessante mogelijkheden die één ding met elkaar gemeen hebben. Ze zijn allemaal toegespitst op uw specifieke wensen en opleidingsbehoefte.
Opleidingen met een hoog rendement

Er bestaan talloze redenen waarom u voor Edunoord kunt kiezen. Zo bieden wij bedrijven de mogelijkheid om de kennis en vaardigheden van medewerkers continue up-to-date te houden. Particulieren kunnen daarnaast met de opleidingen, cursussen en trainingen hun kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten. Het rendement van de opleidingen staat in onze werkwijze centraal. Op basis van uw opleidingsbehoefte stemmen we de scholing dan ook nauwkeurig af op de praktijk. Zodat de geleerde kennis en vaardigheden probleemloos zijn toe te passen in bedrijfsspecifieke situaties.
De voordelen van Edunoord

een ruim aanbod aan opleidingen
zowel voor bedrijf als individu
docenten en trainers uit de praktijk
toegespitst op specifieke bedrijfssituaties
afgestemd op uw opleidingsbehoefte

Intralog verzorgt binnen Edunoord opleidingen en trainingen op het gebied van intern transport, logistiek en arbo & veiligheid. Opleidingen en trainingen waarbij theorie en praktijk in balans zijn. Door de inzet van trainers die zelf met beide benen in de praktijk staan, is een perfecte aansluiting met de laatste inhoudelijke ontwikkelingen gegaran-deerd.

Al ruim 20 jaar is Edunoord in Friesland dé opleider op het gebied van intern transport. In ons moderne en goed geoutilleerde opleidingscentrum in Heerenveen volgen jaarlijks ongeveer 1000 deelnemers een cursus voor de hef- of reachtruck, hoogwerker, verreiker of bovenloopkraan.

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Edunoord-opleiding-en-training-481735425214574/

Categorieën: Specialised schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Edunoord opleiding en training in Fahrenheitweg 6, Leeuwarden Fryslân 8912 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3686898]