Edward Rietbergen

Afdrukken

Is Edward Rietbergen incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpstraat 126 , 6227 BR Maastricht,

E-mail

Over Edward Rietbergen

Bij Osteopathie Rietbergen in Maastricht is een behandeling vaak een grote opluchting. In onze warme en mooi ingerichte praktijk nemen we altijd ruim tijd voor u. Osteopathie is een veilige manuele geneeswijze. De kracht van osteopathie is dat naar u als totale mens wordt gekeken die een klacht heeft. De behandelwijze richt zich op het opsporen en behandelen van de oorzaken van uw klacht. Niet alleen de symptomen van klachten staan centraal, maar de vraag waardoor het tot deze klachten is gekomen en waarom het lichaam niet in staat is te herstellen. Bewegingsverlies van het bewegingsapparaat, van organen of van het zenuwstelsel zorgen er voor dat het lichaam slechter gaat functioneren. Hierdoor kunnen vele soorten klachten worden veroorzaakt. Met milde handmatige technieken en eventueel zachte manipulaties verbetert osteopathie de beweeglijkheid, waardoor de klachten die hierdoor ontstaan zijn verdwijnen. Nog belangrijker is, dat de osteopatische behandeling voorkomen kan dat klachten ontstaan. Voorkomen is beter dan genezen. Sporters zetten osteopathie veelvuldig met succes in voor het behandelen van blessures. Daarnaast helpt osteopathie bij het optimaliseren van de sportprestaties. Klachten en blessures ontstaan bijna altijd door een optelsom van factoren. Ook het herstellen is vaak afhankelijk van meerdere factoren. Door zoveel mogelijk van deze factoren te behandelen, kan osteopathie voorkomen dat de klachten terugkomen. Omdat we niet alleen in het bewegingsapparaat (botten, spieren en gewrichten) naar oorzaken zoeken, is deze manier van behandelen een optimale weg naar herstel, naar optimalisatie van de sportprestaties en als preventie. Dit is dan ook het belangrijkste voordeelvan osteopathie, aangezien een klacht of blessure en het niet goed kunnen presteren hierdoor, in veel gevallen niet alleen maar een oorzaak heeft in het bewegingsapparaat

Kaart

Is Edward Rietbergen in Dorpstraat 126, Maastricht 6227 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Maastricht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3752429]