Ela Container

Afdrukken

Is Ela Container incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rouaanstraat 39 , 9723CC Groningen,

E-mail

Over Ela Container

Of het nu om huren, kopen, nieuw of gebruikt gaat, flexibele ruimtes van ELA zijn in alle branches in te zetten. Volledig ingericht als bureau-, woon-, slaap-, kleed-, sanitaire ruimte, geleverd en gemonteerd zijn ELA-schakelunits direct bedrijfsklaar. U kunt uw nieuwe ruimte vaak al dezelfde dag benutten. Daarnaast is ELA Container gespecialiseerd in het leveren van magazijncontainers, zeecontainers, werkplaatscontainers en custommade containers. Bijzondere wensen voor een container? Daag ons uit en wij doen u verstelt staan van de mogelijkheden. Ook in het offshore segment biedt ELA een compleet assortiment aan verblijfs- en opslagmogelijkheden. Onder de zwaarste omstandigheden biedt de ELA Offshore-living-quarter een comfortabel verblijf op zee. Naar wens kan de offshore container ingedeeld worden als kantine, kleed, slaap/woonruimte, kantoor en sanitaire ruimte

Is Ela Container in Rouaanstraat 39, Groningen 9723CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3675357]