Coaching opleidingen

Coaching opleidingen van Elan Vital Mentoring & Coaching

Door: Elan Vital Mentoring & Coaching  27-03-2009
Trefwoorden: Coaching, Training, Persoonlijke Ontwikkeling

[email protected] Group heeft de label Qfor die symbool staat voor de kwaliteit van de aanpak die origineel, participatief, speels en dynamisch is. De label is ook de weerspiegeling van de klantentevredenheid van de deelnemers die er hun 'personal power' hebben kunnen verfijnen..

Bent u ouder, volwassene, leerkracht, adolescent, trainer, (ped)agoog, manager, als je professionele activiteiten of gewoon je persoonlijke zoektocht je inspireert om de empathische houding te verwerven van de grootste communicatoren en/of als je gedreven bent om jezelf beter te kennen, ELAN VITAL Institute for Mentoring & Coaching biedt een opleiding aangepast aan uw behoeften en mogelijkheden. Deze opleiding die specifiek, kwalitatief en krachtig is, helpt je om die tools te verwerven die in alle omstandigheden maken dat je de 'coach attitude' kan aan de dag leggen.

We geloven dat de verspreiding van de tools die we aanleren de omstandigheden van de mensheid diep in positieve zin kunnen transformeren door de ontwikkeling van 'savoir-être' en 'savoir faire', van het respect voor zichzelf en voor de anderen...We worden 'human beings' die de 'right doings' nastreven voor onszelf en de komende generaties. Right heart, right minds, right actions.

We zijn ervan overtuigd dat om vrede en evenwicht te bereiken, het individu doelbewust moet kiezen voor een attitude van zelfverantwoordelijkheid, samenwerking en begrip om zo in alle sereniteit een autonoom leven te kunnen leiden…We willen daarin bijdragen op een tastbare en vastberaden wijze...

Daarom hebben we bewust onze opleidingen verspreid over 2 jaar, aangepast aan de specifieke behoeften van elkeen onder de vorm van 'à la carte 'modules :"

Trefwoorden: Baogroup, Coaching, Coaching Opleiding, Coachingways, Discoverer, Elanvital, Mentorcoaching, Mentoring And Coaching, Persoonlijke Ontwikkeling, School, Training,

Contact Elan Vital Mentoring & Coaching

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share