Electro World Talsma

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tsjerkestrjitte 1 , 9271 AK De Westereen, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Electro World Talsma

Electro World Talsma is een modern winkelbedrijf, aangesloten bij de grootste inkooporganisatie op het gebied van wit- en bruingoed. Ons bedrijf bestaat uit twee winkels, te weten onze hoofdvestiging in Dokkum en ons filiaal in De Westereen.

Naast het gebruikelijke assortiment (TV-video, audio, witgoed en klein huishoudelijk), kunt u bij ons ook terecht voor inbouwapparatuur, digitale foto- en videocamera's, navigatie, telefonie, computers en randapparatuur.

Daarnaast staat onze eigen technische dienst voor u klaar, en hebben wij de meeste apparaten voor u op voorraad, zodat wij snel kunnen leveren. Niet voor niets zijn wij een speciaalzaak met “fryske” betrouwbaarheid.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do, Zo
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Television

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Electro World Talsma in Tsjerkestrjitte 1, De Westereen Fryslân 9271 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in De Westereen Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Westereen Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820412]