STRAK IN UW VEL, DUS KLAAR VOOR DE ZOMER MET MASSAGEPRAKTIJK ELLEMASS

STRAK IN UW VEL, DUS KLAAR VOOR DE ZOMER MET MASSAGEPRAKTIJK ELLEMASS van Ellemass, Massagepraktijk Voor Bedrijven En Particulieren

Door: Ellemass, Massagepraktijk Voor Bedrijven En Particulieren  11-04-2008
Trefwoorden: Rimpels, Cellulite

De nieuwe behandelingen zijn Japanse gezichtsmassage en Sveltessa® afslankingsmassage. “Japanse gezichtsmassage werkt niet alleen als natuurlijke facelift, maar kan ook stress- en hoofdpijnklachten verminderen, doordat gezichts- en nekspieren ontspannen”, vertelt eigenaresse Ellen Bosscher. “Elk deel, van schouders tot kruin, krijgt de nodige aandacht met specifieke massagetechnieken.”

Als de badpakken en bikini’s weer uit de kast kunnen, dan is cellulite een probleem waar veel vrouwen tegenaan lopen. Afslankingsmassage Sveltessa® is een nieuwe, niet-chirurgische behandeling om de bobbeltjes en putjes in uw huid aan te pakken en uw figuur te verbeteren. De massage zorgt o.a. voor een betere doorbloeding, met als resultaat dat u centimeters in omvang kunt verliezen. “U versterkt het effect van beide behandelingen door gezonde eet- en leefgewoonten, het drinken van 2 liter water per dag en voldoende lichaamsbeweging”, aldus Ellen Bosscher.

Meer weten? Kijk op www.ellemass.nl voor meer informatie.

Trefwoorden: Cellulite, Rimpels

Contact Ellemass, Massagepraktijk Voor Bedrijven En Particulieren

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share